- ارسالیها
- 6,097
- پسندها
- 43,837
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 40
- نویسنده موضوع
- #1
نان روگن، نان بسیار مقوی و سرشار از فیبرهای غذایی است و در مقایسه با نانی که از آرد گندم تهیه می شود، املاح معدنی بیشتری دارد. به همین دلیل مصرف این نان موجب تسریع عبور غذا از سیستم گوارشی و کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و ایجاد حس سیری می شود، به علاوه وجود این نان در سبد غذایی افرادی رژیمی به علت داشتن کالری کمتر کمکی بسیار مناسب است. این نان برای افراد مبتلا به دیابت نیز به دلیل کاهش سرعت جذب گلوکز بسیار مفید است.
مواد لازم
نان روگن بزرگ / 1 عدد
برگ خالواش (تمیزشده) / 200 گرم
ژامبون مرغ دودی (ورقهشده) / 400 گرم
پیاز (خرد شده) / 1...
مواد لازم
نان روگن بزرگ / 1 عدد
برگ خالواش (تمیزشده) / 200 گرم
ژامبون مرغ دودی (ورقهشده) / 400 گرم
پیاز (خرد شده) / 1...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.