- ارسالیها
- 6,097
- پسندها
- 43,837
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 40
- نویسنده موضوع
- #1
مواد لازم
دنده گوسفند1 کیلوگرم
فندق، پسته، دانه گشنیز، کنجد و دانه زیره20 گرم هر کدام
طرز تهیه
گوشتی بیــات و طعـمی به یادماندنی از استیک
دنده گوسفند را از 2 ساعت قبل در دمای محیط قرار دهیدتا با محیط همدما و بافت گوشتکمی نرم شود. سپس آن را با مقداری نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون مزهدار کنید.
فندق، پسته، دانه گشنیز، کنجد و دانه زیره همه به مقدار 20 گرم و تست شده رادر مخلوطکن ریخته و خردکنید.
دنده گوسفند را در ظرفی با مخلوط بالا بغلتانید سپس روی گوشت را با دست فشاردهید تا مواد به آن بچسبند.
تابه چدنی را گرم کرده مقداری روغن ریخته و دنده گوسفند را از هر دو طرف درتابه سرخ کنید تا کمی طلایی شود.
دنده گوسفند را با فویل آلومینیومی...
دنده گوسفند1 کیلوگرم
فندق، پسته، دانه گشنیز، کنجد و دانه زیره20 گرم هر کدام
طرز تهیه
گوشتی بیــات و طعـمی به یادماندنی از استیک
دنده گوسفند را از 2 ساعت قبل در دمای محیط قرار دهیدتا با محیط همدما و بافت گوشتکمی نرم شود. سپس آن را با مقداری نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون مزهدار کنید.
فندق، پسته، دانه گشنیز، کنجد و دانه زیره همه به مقدار 20 گرم و تست شده رادر مخلوطکن ریخته و خردکنید.
دنده گوسفند را در ظرفی با مخلوط بالا بغلتانید سپس روی گوشت را با دست فشاردهید تا مواد به آن بچسبند.
تابه چدنی را گرم کرده مقداری روغن ریخته و دنده گوسفند را از هر دو طرف درتابه سرخ کنید تا کمی طلایی شود.
دنده گوسفند را با فویل آلومینیومی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.