- تاریخ ثبتنام
- 6/1/22
- ارسالیها
- 13,760
- پسندها
- 48,885
- امتیازها
- 96,908
- مدالها
- 158
سطح
51
- نویسنده موضوع
- #1
استیک از قسمتی از گوشت گاو تهیه میشود که رگه های چربی دارد و این رگه های چربی بر روی حرارت آب شده و به استیک طعم لذیذ و آبداری میدهد. حال آنکه این استیک را میتوان با سبزیجات معطری همچون ترخون و رزماری ترکیب کرد و طعم آن را دو چندان نمود.
همچنین مدل سرو استیک نیز در ایجاد اشتها بسیار موثر است. یکی از اشتها برانگیزترین نوع استیک، رول استیک با سس بالزامیک است که هم ظاهری جذاب دارد و هم به دلیل حضور سبزیجاتی از قبیل فلفل دلمهای، کدو و… بسیار لذیذ خواهد بود. همانطور که میدانید سس سرکه بالزامیک نیز به استیک شما طعم ترشی خواهد داد که بسیار مورد توجه خواهد بود. با همراه باشید با دستور پخت این استیک خوشمزه….
همچنین مدل سرو استیک نیز در ایجاد اشتها بسیار موثر است. یکی از اشتها برانگیزترین نوع استیک، رول استیک با سس بالزامیک است که هم ظاهری جذاب دارد و هم به دلیل حضور سبزیجاتی از قبیل فلفل دلمهای، کدو و… بسیار لذیذ خواهد بود. همانطور که میدانید سس سرکه بالزامیک نیز به استیک شما طعم ترشی خواهد داد که بسیار مورد توجه خواهد بود. با همراه باشید با دستور پخت این استیک خوشمزه….