نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

غذا فتوچینی با سس آلفردو

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 150
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

مدیر بازنشسته
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,097
پسندها
43,807
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد لازم
فتوچینی450 گرم

سیرکوبیده‌شده2 حبه

کرهسوپ‌خوری

پوره کدو تنبل1 پیمانه

پنیرپارمزان رنده‌شده1/2 پیمانه

خامه صبحانه40 گرم

جعفری پاک و خردشده30 گرم

جوزهندی رنده‌شده1/8 قاشق چای‌خوری

نمک و دانه فلفل سیاه نیم‌کوب‌شدهبه مقدار لازم


طرز تهیه
  1. پاستا را در قابلمه‌ای حاوی آب جوش و نمک روی حرارت زیاد بریزید و بگذارید 10 تا 12 دقیقه بجوشد و نرم شود، سپس آن را آبکش کنید.
  2. سیر را در تابه‌ای دیگر حاوی کره ذوب‌شده، روی حرارت ملایم، تفت دهید، سپس پوره کدو تنبل، پنیر پارمزان،‌ خامه صبحانه و جوزهندی را به آن بیافزایید و تفت دهید.
  3. پاستای آبکش‌شده را به تابه بیافزایید و بگذارید چند جوش بزند تا کاملاً به سس آغشته شود. در صورتی‌که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever
عقب
بالا