- ارسالیها
- 6,099
- پسندها
- 43,830
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 40
- سن
- 21
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
مواد لازم
سس دلمه (طبق دستور داده شده)
پیاز (نگینی خرد شده)1 عدد
روغن مایع مخصوص سرخ کردنبه مقدار لازم
سیر (کوبیده شده)1 حبه
گوشت گوساله (چرخ کرده)250 گرم
هویج (نگینی خرد شده)1 عدد
پودر زیره سبز1/2 قاشق چایخوری
پودر دانه گشنیز1/2 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی2 قاشق سوپخوری
پوره گوجه فرنگی4 عدد
مغزگردو (خرد شده)50 گرم
گشنیز و جعفریجمعا 50 گرم
کلم برگ1 عدد
پنیر موتزارلا (رنده شده)150 گرم
طرز تهیه
سس دلمه (طبق دستور داده شده)
پیاز (نگینی خرد شده)1 عدد
روغن مایع مخصوص سرخ کردنبه مقدار لازم
سیر (کوبیده شده)1 حبه
گوشت گوساله (چرخ کرده)250 گرم
هویج (نگینی خرد شده)1 عدد
پودر زیره سبز1/2 قاشق چایخوری
پودر دانه گشنیز1/2 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی2 قاشق سوپخوری
پوره گوجه فرنگی4 عدد
مغزگردو (خرد شده)50 گرم
گشنیز و جعفریجمعا 50 گرم
کلم برگ1 عدد
پنیر موتزارلا (رنده شده)150 گرم
طرز تهیه
- ابتدا سس دلمه را آماده کنید.
- پیاز را در تابهای حاوی روغن حرارت دادهشدهتفت دهید تا نرم و شفاف شود. سیر و گوشت رااضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا آب گوشتکاملاً کشیده شود (در این حین، گوشت را با پشتقاشق از هم باز کنید).
- هویج، پودر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.