- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
مواد لازم
گوشت گوساله (چرخکرده)250 گرم
پودر سوخاریبه مقدار لازم
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده)به مقدار لازم
اورگانو (پودرشده)یک دوم قاشق چایخوری
پاپریکا (پودرشده)یک دوم قاشق چایخوری
رنده پوست لیموترش1 قاشق چایخوری
زنجبیل تازه (رندهشده)1 قاشق چایخوری
پودر سیریک دوم قاشق چایخوری
تخممرغ3 عدد
خلال بادام100 گرم
برگ جعفری (پاک و خردشده)20 گرم
آرد نول 3 قاشق سوپخوری
روغن مایع (مخصوص سرخکردن)به مقدار لازم
طرز تهیه
1. گوشت را با 4 قاشق سوپخوری پودر سوخاری و مقداری نمک ورز دهید سپس اورگانو، پاپریکا، پوست لیمو، زنجبیل، پودر سیر و مقداری فلفل سیاه را به همراه یک عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید و مجدداً ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا...
گوشت گوساله (چرخکرده)250 گرم
پودر سوخاریبه مقدار لازم
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده)به مقدار لازم
اورگانو (پودرشده)یک دوم قاشق چایخوری
پاپریکا (پودرشده)یک دوم قاشق چایخوری
رنده پوست لیموترش1 قاشق چایخوری
زنجبیل تازه (رندهشده)1 قاشق چایخوری
پودر سیریک دوم قاشق چایخوری
تخممرغ3 عدد
خلال بادام100 گرم
برگ جعفری (پاک و خردشده)20 گرم
آرد نول 3 قاشق سوپخوری
روغن مایع (مخصوص سرخکردن)به مقدار لازم
طرز تهیه
1. گوشت را با 4 قاشق سوپخوری پودر سوخاری و مقداری نمک ورز دهید سپس اورگانو، پاپریکا، پوست لیمو، زنجبیل، پودر سیر و مقداری فلفل سیاه را به همراه یک عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید و مجدداً ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.