- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
مواد لازم
خلال بادام100 گرم
برگ جعفری (پاک و خردشده)20 گرم
گوشت گوساله (چرخکرده)250 گرم
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده)به مقدار لازم
اورگانو (پودرشده)یک دوم قاشق چایخوری
پاپریکا (پودرشده )یک دوم قاشق چایخوری
رنده پوست لیموترش1 قاشق چایخوری
زنجبیل تازه (رندهشده)1 قاشق چایخوری
پودر سیریک دوم قاشق چایخوری
تخممرغ2 عدد
پودر سوخاری50 گرم
آرد نول (مخصوص سرخکردن)3 قاشق سوپخوری
روغن مایعبه مقدار لازم
طرز تهیه
1. گوشت را با مقداری نمک ورز دهید سپس اورگانو، پاپریکا، پوست لیمو، زنجبیل، پودر سیر و مقداری فلفل سیاه را بههمراه یک عدد تخممرغ به آن اضافه کنید و مجدداً ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند. کف دست را با مقداری آب مرطوب و مخلوط را به...
خلال بادام100 گرم
برگ جعفری (پاک و خردشده)20 گرم
گوشت گوساله (چرخکرده)250 گرم
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده)به مقدار لازم
اورگانو (پودرشده)یک دوم قاشق چایخوری
پاپریکا (پودرشده )یک دوم قاشق چایخوری
رنده پوست لیموترش1 قاشق چایخوری
زنجبیل تازه (رندهشده)1 قاشق چایخوری
پودر سیریک دوم قاشق چایخوری
تخممرغ2 عدد
پودر سوخاری50 گرم
آرد نول (مخصوص سرخکردن)3 قاشق سوپخوری
روغن مایعبه مقدار لازم
طرز تهیه
1. گوشت را با مقداری نمک ورز دهید سپس اورگانو، پاپریکا، پوست لیمو، زنجبیل، پودر سیر و مقداری فلفل سیاه را بههمراه یک عدد تخممرغ به آن اضافه کنید و مجدداً ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند. کف دست را با مقداری آب مرطوب و مخلوط را به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.