sahand_zr نو ورود سطح 2 ارسالیها 15 پسندها 772 امتیازها 3,713 مدالها 1 19/12/18 #11 Mahdiyeh گفت قشنگ تر غلط گیر میزدی ضایع نباشه ناموسا کلیک کنید تا باز شود... اینو به اون معلم خنگی بگو هی خشک نشده نمره می داد امضا : sahand_zr
Mahdiyeh گفت قشنگ تر غلط گیر میزدی ضایع نباشه ناموسا کلیک کنید تا باز شود... اینو به اون معلم خنگی بگو هی خشک نشده نمره می داد
Bible.Hb مدیر بازنشسته سطح 20 ارسالیها 732 پسندها 13,040 امتیازها 34,373 مدالها 16 19/12/18 #12 sahand_zr گفت اینو به اون معلم خنگی بگو هی خشک نشده نمره می داد کلیک کنید تا باز شود... ترو قران راستشو بگو دستکاری نکردی کارنامه تو من اگه کارناممو بدم سکته میکنی که
sahand_zr گفت اینو به اون معلم خنگی بگو هی خشک نشده نمره می داد کلیک کنید تا باز شود... ترو قران راستشو بگو دستکاری نکردی کارنامه تو من اگه کارناممو بدم سکته میکنی که
Adrian رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 125 پسندها 2,557 امتیازها 14,063 مدالها 10 19/12/18 #13 بدبختی مردم خندیدن داره؟؟؟ :| ما سر این کارنامه ها استرس کشیدیم،اشک ریختیم... مامانم سر آخرین کارنامم کلی تخریب شخصیتیم کرد حسابان 18 شدم تاریخ 14 امضا : Adrian
بدبختی مردم خندیدن داره؟؟؟ :| ما سر این کارنامه ها استرس کشیدیم،اشک ریختیم... مامانم سر آخرین کارنامم کلی تخریب شخصیتیم کرد حسابان 18 شدم تاریخ 14
.Asal.r کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 380 پسندها 14,591 امتیازها 33,373 مدالها 18 19/12/18 نویسنده موضوع #14 sahand_zr گفت الان خوشحال شم تعریف کردی یا ناراحت شم توهین کردی؟:at_wits_end: کلیک کنید تا باز شود... خوشحااال شو خخخ توحین نیس باو امضا : .Asal.r
sahand_zr گفت الان خوشحال شم تعریف کردی یا ناراحت شم توهین کردی؟:at_wits_end: کلیک کنید تا باز شود... خوشحااال شو خخخ توحین نیس باو
sahand_zr نو ورود سطح 2 ارسالیها 15 پسندها 772 امتیازها 3,713 مدالها 1 19/12/18 #15 Mahdiyeh گفت ترو قران راستشو بگو دستکاری نکردی کارنامه تو من اگه کارناممو بدم سکته میکنی که کلیک کنید تا باز شود... به کی قسم بخورم دستکاری نکردم من اگه حوصلشو داشتم اون 17 ریاضیمو درست می کردم بعد پرینت می گرفتم همه رو تایپی می کردم امضا : sahand_zr
Mahdiyeh گفت ترو قران راستشو بگو دستکاری نکردی کارنامه تو من اگه کارناممو بدم سکته میکنی که کلیک کنید تا باز شود... به کی قسم بخورم دستکاری نکردم من اگه حوصلشو داشتم اون 17 ریاضیمو درست می کردم بعد پرینت می گرفتم همه رو تایپی می کردم
Adrian رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 125 پسندها 2,557 امتیازها 14,063 مدالها 10 19/12/18 #16 sahand_zr گفت مشاهده فایلپیوست 61085 کلیک کنید تا باز شود... این چرا یه سری نمره هاش با خودکاره یه سریاش تایپ شده؟؟؟!!!!:smug: امضا : Adrian
sahand_zr گفت مشاهده فایلپیوست 61085 کلیک کنید تا باز شود... این چرا یه سری نمره هاش با خودکاره یه سریاش تایپ شده؟؟؟!!!!:smug:
Bible.Hb مدیر بازنشسته سطح 20 ارسالیها 732 پسندها 13,040 امتیازها 34,373 مدالها 16 19/12/18 #17 sahand_zr گفت به کی قسم بخورم دستکاری نکردم من اگه حوصلشو داشتم اون 17 ریاضیمو درست می کردم بعد پرینت می گرفتم همه رو تایپی می کردم کلیک کنید تا باز شود... اوک باشه .پس نشون میده از من درس خون تری
sahand_zr گفت به کی قسم بخورم دستکاری نکردم من اگه حوصلشو داشتم اون 17 ریاضیمو درست می کردم بعد پرینت می گرفتم همه رو تایپی می کردم کلیک کنید تا باز شود... اوک باشه .پس نشون میده از من درس خون تری
sahand_zr نو ورود سطح 2 ارسالیها 15 پسندها 772 امتیازها 3,713 مدالها 1 19/12/18 #18 Adrian گفت این چرا یه سری نمره هاش با خودکاره یه سریاش تایپ شده؟؟؟!!!!:smug: کلیک کنید تا باز شود... پیام قبلی ها بخون متوجه می شی امضا : sahand_zr
Adrian گفت این چرا یه سری نمره هاش با خودکاره یه سریاش تایپ شده؟؟؟!!!!:smug: کلیک کنید تا باز شود... پیام قبلی ها بخون متوجه می شی
sahand_zr نو ورود سطح 2 ارسالیها 15 پسندها 772 امتیازها 3,713 مدالها 1 19/12/18 #19 Mahdiyeh گفت اوک باشه .پس نشون میده از من درس خون تری کلیک کنید تا باز شود... این خوبه پسر عموم که با هم تو یه کلاسیم از بالا تا پایین 20 مامانم کارناممو دید تا دو هفته نمی زاشت برم سر گوشی و لب تاب امضا : sahand_zr
Mahdiyeh گفت اوک باشه .پس نشون میده از من درس خون تری کلیک کنید تا باز شود... این خوبه پسر عموم که با هم تو یه کلاسیم از بالا تا پایین 20 مامانم کارناممو دید تا دو هفته نمی زاشت برم سر گوشی و لب تاب
Moon._.star ویراستار آزمایشی سطح 24 ارسالیها 388 پسندها 17,218 امتیازها 35,373 مدالها 18 19/12/18 #20 این سهند بدبخت راست می گه امتحاناش مثل خر البته دور از جون خر خوند بعد ریاضی دوتا از سوالا رو وقت نکرده بود ج بده سهیلمونم که 20 شد:( و خانواده کشتن من چون این دوتا نمره بالا شدن امضا : Moon._.star
این سهند بدبخت راست می گه امتحاناش مثل خر البته دور از جون خر خوند بعد ریاضی دوتا از سوالا رو وقت نکرده بود ج بده سهیلمونم که 20 شد:( و خانواده کشتن من چون این دوتا نمره بالا شدن