tasnim کاربر برتر سطح 10 ارسالیها 251 پسندها 5,866 امتیازها 28,973 مدالها 4 11/6/17 نویسنده موضوع #31 تسنیم:) گفت اگه یه روز تو آسانسور گیر کنی تو اون آسانسور یه بمب هست بلدم نیستی خنثاش کنی چیکار میکنی؟ آسانسورم قفله و اونم گیر کرده چیکار؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... وصیت ناممو مینویسم
تسنیم:) گفت اگه یه روز تو آسانسور گیر کنی تو اون آسانسور یه بمب هست بلدم نیستی خنثاش کنی چیکار میکنی؟ آسانسورم قفله و اونم گیر کرده چیکار؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... وصیت ناممو مینویسم
tasnim کاربر برتر سطح 10 ارسالیها 251 پسندها 5,866 امتیازها 28,973 مدالها 4 11/6/17 نویسنده موضوع #32 تسنیم:) گفت اگه یه روز تو دستشویی گیر کنی بعد خب دستشوییه هم که داغونه چیکار موکولی؟:smug: کلیک کنید تا باز شود... صبر پیشه میکنم
تسنیم:) گفت اگه یه روز تو دستشویی گیر کنی بعد خب دستشوییه هم که داغونه چیکار موکولی؟:smug: کلیک کنید تا باز شود... صبر پیشه میکنم
tasnim کاربر برتر سطح 10 ارسالیها 251 پسندها 5,866 امتیازها 28,973 مدالها 4 11/6/17 نویسنده موضوع #33 تسنیم:) گفت اگه یه روزی تو یه ساختمون گیر کنی ساختمونم داره میریزه میدونی اگه نری بیرون له میشی اونجا یه بچه هست یا باید خودتو نجات بدی یا اونو چیکار میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... بچه رو نجات میدم من ازش بزرگترم فرصت زندگی داشتم ولی اون نداشته بهتره این فرصت مال اون باشه
تسنیم:) گفت اگه یه روزی تو یه ساختمون گیر کنی ساختمونم داره میریزه میدونی اگه نری بیرون له میشی اونجا یه بچه هست یا باید خودتو نجات بدی یا اونو چیکار میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... بچه رو نجات میدم من ازش بزرگترم فرصت زندگی داشتم ولی اون نداشته بهتره این فرصت مال اون باشه
tasnim کاربر برتر سطح 10 ارسالیها 251 پسندها 5,866 امتیازها 28,973 مدالها 4 11/6/17 نویسنده موضوع #34 تسنیم:) گفت اگه یه روز بهتون بگن میتونید جاتونو با یه انسان دیگه عوض کنید کی رو انتخاب میکردین؟ کلیک کنید تا باز شود... ترجیح میدم خودم باشم
تسنیم:) گفت اگه یه روز بهتون بگن میتونید جاتونو با یه انسان دیگه عوض کنید کی رو انتخاب میکردین؟ کلیک کنید تا باز شود... ترجیح میدم خودم باشم
tasnim کاربر برتر سطح 10 ارسالیها 251 پسندها 5,866 امتیازها 28,973 مدالها 4 11/6/17 نویسنده موضوع #35 تسنیم:) گفت اگه به مدت یه روز مدیر این انجمن میشدین چیکار میکردین؟:D کلیک کنید تا باز شود... کارای عادی یه مدیر رو
تسنیم:) گفت اگه به مدت یه روز مدیر این انجمن میشدین چیکار میکردین؟:D کلیک کنید تا باز شود... کارای عادی یه مدیر رو
tasnim کاربر برتر سطح 10 ارسالیها 251 پسندها 5,866 امتیازها 28,973 مدالها 4 11/6/17 نویسنده موضوع #36 تسنیم:) گفت اگه یه روزی بهت بگن قراره یه اتفاق خیلی بد تو زندیگت بیفته حالا خودت انتخاب کن اون اتفاق چی باشه ولی باید خیلی فجیع باشه ها چیو انتخاب میکنی؟ بدترین اتفاقی که تو زندیگت میتونه بیفته چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... مرگ عزیزم
تسنیم:) گفت اگه یه روزی بهت بگن قراره یه اتفاق خیلی بد تو زندیگت بیفته حالا خودت انتخاب کن اون اتفاق چی باشه ولی باید خیلی فجیع باشه ها چیو انتخاب میکنی؟ بدترین اتفاقی که تو زندیگت میتونه بیفته چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... مرگ عزیزم
شقایق 77 نو ورود سطح 7 ارسالیها 25 پسندها 769 امتیازها 4,233 مدالها 5 سن 26 11/6/17 #37 تسنیم:) گفت اگه بهتون بگن میتونید یه چیز رو تو دنیا تغییر بدین اون چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... حذف کنکور :/
تسنیم:) گفت اگه بهتون بگن میتونید یه چیز رو تو دنیا تغییر بدین اون چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... حذف کنکور :/
شقایق 77 نو ورود سطح 7 ارسالیها 25 پسندها 769 امتیازها 4,233 مدالها 5 سن 26 11/6/17 #38 تسنیم:) گفت اگه یه روزی از بهترین دوستت متنفر بشی چیکار میکنی باهاش؟ 1- ولش میکنم 2- بلا سرش میارم 3- باهاش دعوا میکنم 4- دیگه طرفش نمیرم کدوم؟ کلیک کنید تا باز شود... گزینه 4
تسنیم:) گفت اگه یه روزی از بهترین دوستت متنفر بشی چیکار میکنی باهاش؟ 1- ولش میکنم 2- بلا سرش میارم 3- باهاش دعوا میکنم 4- دیگه طرفش نمیرم کدوم؟ کلیک کنید تا باز شود... گزینه 4
D Dark writer مدیر بازنشسته سطح 9 ارسالیها 339 پسندها 2,243 امتیازها 12,383 مدالها 8 11/6/17 #39 تسنیم:) گفت اگه یه روز تو آسانسور گیر کنی تو اون آسانسور یه بمب هست بلدم نیستی خنثاش کنی چیکار میکنی؟ آسانسورم قفله و اونم گیر کرده چیکار؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... اگه چند روز پیش بود بع ریش طرف میخندیدم که فک کرده من با ی اسباب بازی میمیرم!ولی الان...اشهد میخونم
تسنیم:) گفت اگه یه روز تو آسانسور گیر کنی تو اون آسانسور یه بمب هست بلدم نیستی خنثاش کنی چیکار میکنی؟ آسانسورم قفله و اونم گیر کرده چیکار؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... اگه چند روز پیش بود بع ریش طرف میخندیدم که فک کرده من با ی اسباب بازی میمیرم!ولی الان...اشهد میخونم
D Dark writer مدیر بازنشسته سطح 9 ارسالیها 339 پسندها 2,243 امتیازها 12,383 مدالها 8 11/6/17 #40 تسنیم:) گفت اگه یه روزی تو یه ساختمون گیر کنی ساختمونم داره میریزه میدونی اگه نری بیرون له میشی اونجا یه بچه هست یا باید خودتو نجات بدی یا اونو چیکار میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... چند روز پیش بود توی ی ثاتیه جفتمون بیرون ساختمون بودیم.الان ولی بچه رو نجات میدم
تسنیم:) گفت اگه یه روزی تو یه ساختمون گیر کنی ساختمونم داره میریزه میدونی اگه نری بیرون له میشی اونجا یه بچه هست یا باید خودتو نجات بدی یا اونو چیکار میکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... چند روز پیش بود توی ی ثاتیه جفتمون بیرون ساختمون بودیم.الان ولی بچه رو نجات میدم