داروشناسی مصرف بیش از حد گوجه و خیار منجر به آلزایمر می‌شود

  • نویسنده موضوع فاطمه سادات:)
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 470
  • کاربران تگ شده هیچ

فاطمه سادات:)

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
6/4/17
ارسالی‌ها
1,410
پسندها
3,011
امتیازها
21,173
مدال‌ها
18
سن
22
سطح
13
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، یافته‌های جدید محققان نشان می‌دهد افرادی که بیش از حد گوجه و خیار مصرف می‌کنند، در ابتلا به آلزایمر مستعدتر از دیگران هستند.

بر اساس یافته‌های جدید، محققان باور دارند گوجه و خیار حاوی پروتئینی هستند که ابتلا به این بیماری را سرعت می‌بخشند؛ استیون گاندری محقق دانشگاه و جراح قلب از کالیفرنیا مدعیست بین زوال عقل و «لکتین» ارتباطی یافته است که در روند ابتلا به این بیماری مؤثر است.

براساس این یافته‌های جدید، «لکتین» برای روده مضر است و علاوه بر زوال عقل، می‌تواند منجر به بیماری‌های بسیاری شود.

به گفته دکتر تام از انگلیس، اثر مصرف «لکتین» در تمام گروه‌های خونی آزمایش شد و براساس نتیجه‌های به دست آمده از این تحقیقات، اثر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : فاطمه سادات:)
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Shaparak

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا