مرحله به مرحله تهیه کردن پای سیب خانگی
ابتدا باید سیب ها را پس از شسته شدن پوست گرفته و به صورت پرتقالی قاچ کنید .سپس به همراه یک قاشق شکر ، مقداری دارچین و ته استکان آب با حرارت ملایم بپزید.
در مرحله بعد زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید و سفیده را با هم زن برقی انقدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.
در ظرف دیگری هم زرده تخم مرغ را با وانیل و شکر هم میزنیم تا کرم رنگ شوند .بعد کره و شیر را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم .آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم و 2 بار از الک رد میکنیم و کم کم به مواد زرده مخلوط میکنیم . در انتها هم سفیده را با زرده مخلوط میکنیم و برای اینکه پفش نخوابد با لیسک به صورت دورانی آن را هم بزنید .
سیب های سرد شده را از شهد بیرون...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.