متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی طرز تهیه باقلوای شیرین و خوشمزه

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 364
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,098
پسندها
43,823
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
باقلوا”ی فوق العاده خوشمزه و بی نظیر + طرز تهیه آسان
باقلوا ، طرز تهیه باقلوا

معروف ترین شیرینی را می توان باقلوا به خاطر طعم و طرز تهیه بی نظیرش نامید.
طرز تهیه باقلوای شیرین و خوشمزه
مواد اولیه برای درست کردن باقلوا
مواد شربت
  • شکر 100 گرم معادل نصف لیوان
  • گلاب 2 قاشق غذا خوری
  • آب لیمو نصف قاشق چایخوری
مواد باقلوا
  • شیر 5 قاشق غذا خوری
  • گلاب 2 قاشق غذاخوری
  • آرد 1 لیوان معادل 140 گرم
  • زرده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,098
پسندها
43,823
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
باقلوا


کامل ترین دستور آماده سازی باقلوا
آموزش کامل درست کردن باقلوا
برای درست کردن باقلوا ابتدا باید شربت آن را درست کنیم . نصف لیوان آب را به همراه شکر و گلاب وآبلیمو در ظرفی کوچکی میریزیم و روی حرارت گاز قرار میدهیم تا به مدت 5 دقیقه بجوشد.آبلیمو را به این دلیل اضافه میکنیم تا شکرک نزند و گلاب هم باعث عطر مطبوع شربت میشود.

و در دمای محیط خنگ شود. در طی جوشیدن شربت روغن جامد را در ظرف دیگری روی بخار شربت قرار میدهیم تا آب شود.

سپس خمیر باقلوا را درست میکنیم . در روغن جامد سرد شده شیر را به همراه گلاب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,098
پسندها
43,823
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
طرز تهیه باقلوای خوشمزه
بعد از این مرحله به سراغ مواد وسط باقلوا می رویم .ابتدا باید توسط آسیاب برقی و پودرقند در چند مرحله مغز بادام و مغز پسته را پودر کنیم .طوری که به روغن نیفتد و حالت خمیری پیدا نکند. اول مغز بادام را جدا آسیاب میکنیم به صورت پالسی یعنی مدام دکمه روشن و خاموش دستگاه را فشار میدهیمتا بادام ها به روغن نیفتند و بهم نچسبند.تمام بادام ها که خرد شد در داخل یک صافی عبور میدهیم تا دانه های درشتی که باقی مونده را دوباره داخل دستگاه آسیاب بریزیم و خرد کنیم.در این مرحله برای اینکه بادام ها به روغن نیفتد با 3 قاشق غذاخوری پودر قند مخلوط میکنیم و دوباره به صورت پالسی بادام ها را خرد میکنیم.

وبعد از صافی رد میکنیم و مجدد بقیه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,098
پسندها
43,823
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4
چجوری باقلوا درست کنیم ؟

در انتها نصف خمیر را که داشتیم پهن می کنیم و به همان اندازه و به همان قطردر می آوریم و بر روی پودر پسته که کمی رویش را با اسپره مرطوب کردیم پهن میکنیم و کنارهای خمیر را جفت میکنیم و اگر اضافه ای داشته باشد جدا میکنیم.سپس روی سطح خمیر رابا کاغذ روغنی می پوشانیم و با گوشت کوب روی سطح آن را فشار میدهیم تا لایه های زیرین به خمیر بچسبند.بعد کاغذ روغنی را به آرامی بر میداریم.خمیر آماده پخت است . فقط باید قبل از پخت روی باقلوا را با یک چاقوی تیز برش بزنیم تا بعد از یخت شهد داخل باقلوا نفوذ کنه .

البته لازم نیست برش به انتهای خمیر برسه تا قسمت وسط هم کافیه.باقلوا را درفری که با دمای 180 درجه گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزد یعنی زمانی که کنارها تغییر رنگ داد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,098
پسندها
43,823
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5
نکات تکمیلی در مورد باقلوا

باقلوا جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشکمیباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 4 ساعت و 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقهمیباشد .
باقلوا را می توانید در وعده میان وعده - دسر -سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای8 نفر مناسب میباشد .
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever
عقب
بالا