(^_^)Westa(^_^) رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 74 پسندها 717 امتیازها 4,233 مدالها 5 25/6/17 #131 پسر دایی بزرگم ! میدونه دوسش داری؟؟ امضا : (^_^)Westa(^_^)
atrin.j کاربر انجمن سطح 11 ارسالیها 397 پسندها 2,917 امتیازها 21,773 مدالها 7 25/6/17 #132 (^_^)Westa(^_^) گفت پسر دایی بزرگم ! میدونه دوسش داری؟؟ کلیک کنید تا باز شود... خخخخ تو همه چیت بین پسرداییاته ها زنمه معلومه که میدونه اون میدونه؟ امضا : atrin.j
(^_^)Westa(^_^) گفت پسر دایی بزرگم ! میدونه دوسش داری؟؟ کلیک کنید تا باز شود... خخخخ تو همه چیت بین پسرداییاته ها زنمه معلومه که میدونه اون میدونه؟
(^_^)Westa(^_^) رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 74 پسندها 717 امتیازها 4,233 مدالها 5 25/6/17 #133 Atrin .j گفت خخخخ تو همه چیت بین پسرداییاته ها زنمه معلومه که میدونه اون میدونه؟ کلیک کنید تا باز شود... نه تقریبا کلا بااون دوتام عاشق یکی و از اون یکی متنفر فک کنم بدونه عچقتون ثمره نداره؟؟ امضا : (^_^)Westa(^_^)
Atrin .j گفت خخخخ تو همه چیت بین پسرداییاته ها زنمه معلومه که میدونه اون میدونه؟ کلیک کنید تا باز شود... نه تقریبا کلا بااون دوتام عاشق یکی و از اون یکی متنفر فک کنم بدونه عچقتون ثمره نداره؟؟
atrin.j کاربر انجمن سطح 11 ارسالیها 397 پسندها 2,917 امتیازها 21,773 مدالها 7 25/6/17 #134 (^_^)Westa(^_^) گفت نه تقریبا کلا بااون دوتام عاشق یکی و از اون یکی متنفر فک کنم بدونه عشقتون ثمره نداره؟؟ کلیک کنید تا باز شود... چرا اونم دوقولو ولی هنوز به دنیا نیومدن اونم میدونه؟ امضا : atrin.j
(^_^)Westa(^_^) گفت نه تقریبا کلا بااون دوتام عاشق یکی و از اون یکی متنفر فک کنم بدونه عشقتون ثمره نداره؟؟ کلیک کنید تا باز شود... چرا اونم دوقولو ولی هنوز به دنیا نیومدن اونم میدونه؟
(^_^)Westa(^_^) رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 74 پسندها 717 امتیازها 4,233 مدالها 5 25/6/17 #135 Atrin .j گفت چرا اونم دوقولو ولی هنوز به دنیا نیومدن اونم میدونه؟ کلیک کنید تا باز شود... گفتم که فک کنم بدونه!؟ امضا : (^_^)Westa(^_^)
Atrin .j گفت چرا اونم دوقولو ولی هنوز به دنیا نیومدن اونم میدونه؟ کلیک کنید تا باز شود... گفتم که فک کنم بدونه!؟
atrin.j کاربر انجمن سطح 11 ارسالیها 397 پسندها 2,917 امتیازها 21,773 مدالها 7 25/6/17 #136 (^_^)Westa(^_^) گفت گفتم که فک کنم بدونه!؟ کلیک کنید تا باز شود... اشتب شد اونم دوست داره؟ امضا : atrin.j
(^_^)Westa(^_^) رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 74 پسندها 717 امتیازها 4,233 مدالها 5 25/6/17 #137 Atrin .j گفت اشتب شد اونم دوست داره؟ کلیک کنید تا باز شود... اها نع :(:( جنسیت بچه هات چیه؟ امضا : (^_^)Westa(^_^)
atrin.j کاربر انجمن سطح 11 ارسالیها 397 پسندها 2,917 امتیازها 21,773 مدالها 7 25/6/17 #138 (^_^)Westa(^_^) گفت اها نع :(:( جنسیت بچه هات چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... دوماهشونه معلوم نیست چرا اعتراف نمیکنی؟ امضا : atrin.j
(^_^)Westa(^_^) گفت اها نع :(:( جنسیت بچه هات چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... دوماهشونه معلوم نیست چرا اعتراف نمیکنی؟
(^_^)Westa(^_^) رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 74 پسندها 717 امتیازها 4,233 مدالها 5 25/6/17 #139 Atrin .j گفت دوماهشونه معلوم نیست چرا اعتراف نمیکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... خوب یجورای میشه گفت فهمیده من دوسش دارم ولی خب براش مهم نیس چون خودش دوس دختر داره واینکه خوب الان سربازه و چیزای مهمتری داره نمیخوام فکرشو مشغول کنم دوس داری اسم بچهات چی بزاری؟؟ امضا : (^_^)Westa(^_^)
Atrin .j گفت دوماهشونه معلوم نیست چرا اعتراف نمیکنی؟ کلیک کنید تا باز شود... خوب یجورای میشه گفت فهمیده من دوسش دارم ولی خب براش مهم نیس چون خودش دوس دختر داره واینکه خوب الان سربازه و چیزای مهمتری داره نمیخوام فکرشو مشغول کنم دوس داری اسم بچهات چی بزاری؟؟
atrin.j کاربر انجمن سطح 11 ارسالیها 397 پسندها 2,917 امتیازها 21,773 مدالها 7 25/6/17 #140 (^_^)Westa(^_^) گفت خوب یجورای میشه گفت فهمیده من دوسش دارم ولی خب براش مهم نیس چون خودش دوس دختر داره واینکه خوب الان سربازه و چیزای مهمتری داره نمیخوام فکرشو مشغول کنم دوس داری اسم بچهات چی بزاری؟؟ کلیک کنید تا باز شود... آرتا و آترینا البته اگه یه دختر یه پسر شده نشد آرسین و آرتین نشد آترینا و .... مشغولیت فکری اضافه نمیکنه که تحقیقات ثابت کرده آقایون اگه عاشق بشن تمرکزشون رو همه چیز بیشتر میشه من جات بودم بهش میگفتم خیلی مغروری؟ امضا : atrin.j
(^_^)Westa(^_^) گفت خوب یجورای میشه گفت فهمیده من دوسش دارم ولی خب براش مهم نیس چون خودش دوس دختر داره واینکه خوب الان سربازه و چیزای مهمتری داره نمیخوام فکرشو مشغول کنم دوس داری اسم بچهات چی بزاری؟؟ کلیک کنید تا باز شود... آرتا و آترینا البته اگه یه دختر یه پسر شده نشد آرسین و آرتین نشد آترینا و .... مشغولیت فکری اضافه نمیکنه که تحقیقات ثابت کرده آقایون اگه عاشق بشن تمرکزشون رو همه چیز بیشتر میشه من جات بودم بهش میگفتم خیلی مغروری؟