ــDish Dinــ کاربر انجمن سطح 3 ارسالیها 233 پسندها 9,861 امتیازها 30,873 مدالها 2 24/6/18 #391 تو چرا تو صف نونوایی جا میزنی؟؟! *باران پاییزی* گفت من تو رو کجا دیدم اها مطب روانشناسه کلیک کنید تا باز شود... امضا : ــDish Dinــ
تو چرا تو صف نونوایی جا میزنی؟؟! *باران پاییزی* گفت من تو رو کجا دیدم اها مطب روانشناسه کلیک کنید تا باز شود...
سوژین رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 50 پسندها 1,862 امتیازها 14,473 24/6/18 #392 J0ker Qu!nn گفت چرا رفتی عضو داعش شدی؟؟ چرا رفتی عضو داعش شدی؟؟!آدم کش بدبخ کلیک کنید تا باز شود... راستی تو بودی زخم معده کرفته بودی دکتره میگفت از بس خوردی باید معده تو دربیارن امضا : سوژین
J0ker Qu!nn گفت چرا رفتی عضو داعش شدی؟؟ چرا رفتی عضو داعش شدی؟؟!آدم کش بدبخ کلیک کنید تا باز شود... راستی تو بودی زخم معده کرفته بودی دکتره میگفت از بس خوردی باید معده تو دربیارن
ــDish Dinــ کاربر انجمن سطح 3 ارسالیها 233 پسندها 9,861 امتیازها 30,873 مدالها 2 24/6/18 #393 بی شخصیت چرا میزنی ب ماشین در میری؟؟! *باران پاییزی* گفت راستی تو بودی زخم معده کرفته بودی دکتره میگفت از بس خوردی باید معده تو دربیارن کلیک کنید تا باز شود... امضا : ــDish Dinــ
بی شخصیت چرا میزنی ب ماشین در میری؟؟! *باران پاییزی* گفت راستی تو بودی زخم معده کرفته بودی دکتره میگفت از بس خوردی باید معده تو دربیارن کلیک کنید تا باز شود...
B.H.R کاربر نیمه فعال سطح 2 ارسالیها 186 پسندها 4,342 امتیازها 23,673 مدالها 1 24/6/18 #394 *باران پاییزی* گفت راستی تو بودی زخم معده کرفته بودی دکتره میگفت از بس خوردی باید معده تو دربیارن کلیک کنید تا باز شود... تو بابات رو به اسایشگاه سپرده بودی
*باران پاییزی* گفت راستی تو بودی زخم معده کرفته بودی دکتره میگفت از بس خوردی باید معده تو دربیارن کلیک کنید تا باز شود... تو بابات رو به اسایشگاه سپرده بودی
سوژین رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 50 پسندها 1,862 امتیازها 14,473 24/6/18 #395 J0ker Qu!nn گفت بی شخصیت چرا میزنی ب ماشین در میری؟؟! کلیک کنید تا باز شود... دیروز با بچه ها تو خایابون داشتیم میرفتیم تو رو دیدم چرا شمارتو میگفتی امضا : سوژین
J0ker Qu!nn گفت بی شخصیت چرا میزنی ب ماشین در میری؟؟! کلیک کنید تا باز شود... دیروز با بچه ها تو خایابون داشتیم میرفتیم تو رو دیدم چرا شمارتو میگفتی
ــDish Dinــ کاربر انجمن سطح 3 ارسالیها 233 پسندها 9,861 امتیازها 30,873 مدالها 2 24/6/18 #396 چرا بت خرما تعارف کردم مشت مشت برداشتی نخورده؟؟!!@__@ B.H.R گفت تو بابات رو به اسایشگاه سپرده بودی کلیک کنید تا باز شود... امضا : ــDish Dinــ
چرا بت خرما تعارف کردم مشت مشت برداشتی نخورده؟؟!!@__@ B.H.R گفت تو بابات رو به اسایشگاه سپرده بودی کلیک کنید تا باز شود...
سوژین رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 50 پسندها 1,862 امتیازها 14,473 24/6/18 #397 B.H.R گفت تو بابات رو به اسایشگاه سپرده بودی کلیک کنید تا باز شود... پس اونجا بوده که با بابای تو آشنا شده امضا : سوژین
B.H.R گفت تو بابات رو به اسایشگاه سپرده بودی کلیک کنید تا باز شود... پس اونجا بوده که با بابای تو آشنا شده
B.H.R کاربر نیمه فعال سطح 2 ارسالیها 186 پسندها 4,342 امتیازها 23,673 مدالها 1 24/6/18 #398 *باران پاییزی* گفت پس اونجا بوده که با بابای تو آشنا شده کلیک کنید تا باز شود... دیروز سرکوچه توبودی با لباس پسرونه مزاحم دخترا میشدی؟؟؟
*باران پاییزی* گفت پس اونجا بوده که با بابای تو آشنا شده کلیک کنید تا باز شود... دیروز سرکوچه توبودی با لباس پسرونه مزاحم دخترا میشدی؟؟؟
B.H.R کاربر نیمه فعال سطح 2 ارسالیها 186 پسندها 4,342 امتیازها 23,673 مدالها 1 24/6/18 #399 J0ker Qu!nn گفت چرا بت خرما تعارف کردم مشت مشت برداشتی نخورده؟؟!!@__@ کلیک کنید تا باز شود... توی قبرستونی ادامس میفروختی ؟؟؟؟؟ بدبخت
J0ker Qu!nn گفت چرا بت خرما تعارف کردم مشت مشت برداشتی نخورده؟؟!!@__@ کلیک کنید تا باز شود... توی قبرستونی ادامس میفروختی ؟؟؟؟؟ بدبخت
سوژین رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 50 پسندها 1,862 امتیازها 14,473 24/6/18 #400 B.H.R گفت دیروز سرکوچه توبودی با لباس پسرونه مزاحم دخترا میشدی؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... شنیدم هیچ کدوم از رماناتو قبول نکردن انداختن دور امضا : سوژین
B.H.R گفت دیروز سرکوچه توبودی با لباس پسرونه مزاحم دخترا میشدی؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... شنیدم هیچ کدوم از رماناتو قبول نکردن انداختن دور