- ارسالیها
- 6,097
- پسندها
- 43,837
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 40
- نویسنده موضوع
- #1
نخود پلو برای بنتوی هانامی
ژاپنی ها عاشق بنتو هستند. بچه ها آنها را در مناسبت هایی مانند گردش های مدرسه یا جشنواره های ورزشی با خود می برند. یک بنتو بخش ضروری هر فعالیت در هوای آزاد است. بنتو دارای حس فرح بخشی است.
این رسمی است که از حدود دوران اِدو یعنی از قرن هفدهم تا اواسط قرن نوزدهم میلادی، رواج پیدا کرده است. عموم مردم دوست داشتند وقتی که در زمان های مختلف سال بیرون می روند تا شکوفه های گیلاس را تماشا کنند، از هوای خنک کنار رودخانه در طول تابستان لذت ببرند یا برگ های پاییزی و برف را تحسین کنند، با خودشان بنتو ببرند.
مواد لازم برای 4 نفر
500 میلیلیتر برنج
600 میلیلیتر آب
100 گرم نخود فرنگی تازه
یک قاشق چایخوری نمک
ژاپنی ها عاشق بنتو هستند. بچه ها آنها را در مناسبت هایی مانند گردش های مدرسه یا جشنواره های ورزشی با خود می برند. یک بنتو بخش ضروری هر فعالیت در هوای آزاد است. بنتو دارای حس فرح بخشی است.
این رسمی است که از حدود دوران اِدو یعنی از قرن هفدهم تا اواسط قرن نوزدهم میلادی، رواج پیدا کرده است. عموم مردم دوست داشتند وقتی که در زمان های مختلف سال بیرون می روند تا شکوفه های گیلاس را تماشا کنند، از هوای خنک کنار رودخانه در طول تابستان لذت ببرند یا برگ های پاییزی و برف را تحسین کنند، با خودشان بنتو ببرند.
مواد لازم برای 4 نفر
500 میلیلیتر برنج
600 میلیلیتر آب
100 گرم نخود فرنگی تازه
یک قاشق چایخوری نمک
[IMG alt="5 نوع غذای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.