♡Mahdiyeh♡ کاربر حرفهای سطح 38 ارسالیها 2,539 پسندها 40,917 امتیازها 71,673 مدالها 21 سن 24 4/1/19 #161 f.sama.sh گفت نسبت خودم و کوالا نی نی کلیک کنید تا باز شود... عشق دریا
غزال نو ورود سطح 6 ارسالیها 19 پسندها 426 امتیازها 2,590 مدالها 5 4/1/19 #162 ماه بانو گفت الان نمیتونم قهوه کلیک کنید تا باز شود... سوختن زبونم چون هر وقت میخورم زبونم میسوزه تحمل ندارم خرید
ماه بانو گفت الان نمیتونم قهوه کلیک کنید تا باز شود... سوختن زبونم چون هر وقت میخورم زبونم میسوزه تحمل ندارم خرید
M.JOUDI❁ پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 44 ارسالیها 960 پسندها 67,104 امتیازها 58,773 مدالها 36 سن 21 4/1/19 مدیر #163 غزال گفت سوختن زبونم چون هر وقت میخورم زبونم میسوزه تحمل ندارم خرید کلیک کنید تا باز شود... حوصله سربر اما حیاتی امتحان فردا؟(چی داری) امضا : M.JOUDI❁
غزال گفت سوختن زبونم چون هر وقت میخورم زبونم میسوزه تحمل ندارم خرید کلیک کنید تا باز شود... حوصله سربر اما حیاتی امتحان فردا؟(چی داری)
Sama_Shams کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,050 پسندها 13,800 امتیازها 34,373 مدالها 17 سن 20 4/1/19 #164 ماه بانو گفت حوصله سربر اما حیاتی امتحان فردا؟(چی داری) کلیک کنید تا باز شود... ریاضی ..عاشقشم جینگیل بینگیل ( بدلیجات) امضا : Sama_Shams
ماه بانو گفت حوصله سربر اما حیاتی امتحان فردا؟(چی داری) کلیک کنید تا باز شود... ریاضی ..عاشقشم جینگیل بینگیل ( بدلیجات)
M.JOUDI❁ پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 44 ارسالیها 960 پسندها 67,104 امتیازها 58,773 مدالها 36 سن 21 4/1/19 مدیر #165 f.sama.sh گفت ریاضی ..عاشقشم جینگیل بینگیل ( بدلیجات) کلیک کنید تا باز شود... منم ریاضی خیلی دوست دارم هم خودشو هم معلمشو نظری ندارم حس و حال الانت؟ امضا : M.JOUDI❁
f.sama.sh گفت ریاضی ..عاشقشم جینگیل بینگیل ( بدلیجات) کلیک کنید تا باز شود... منم ریاضی خیلی دوست دارم هم خودشو هم معلمشو نظری ندارم حس و حال الانت؟
Sama_Shams کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,050 پسندها 13,800 امتیازها 34,373 مدالها 17 سن 20 4/1/19 #166 ماه بانو گفت منم ریاضی خیلی دوست دارم هم خودشو هم معلمشو نظری ندارم حس و حال الانت؟ کلیک کنید تا باز شود... خسته ..ولی دارم تمرین میکنم اسمت امضا : Sama_Shams
ماه بانو گفت منم ریاضی خیلی دوست دارم هم خودشو هم معلمشو نظری ندارم حس و حال الانت؟ کلیک کنید تا باز شود... خسته ..ولی دارم تمرین میکنم اسمت
M.JOUDI❁ پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 44 ارسالیها 960 پسندها 67,104 امتیازها 58,773 مدالها 36 سن 21 4/1/19 مدیر #167 f.sama.sh گفت خسته ..ولی دارم تمرین میکنم اسمت کلیک کنید تا باز شود... مهسا منم دارم زیست میخونم امضا : M.JOUDI❁
غزال نو ورود سطح 6 ارسالیها 19 پسندها 426 امتیازها 2,590 مدالها 5 4/1/19 #168 ماه بانو گفت حوصله سربر اما حیاتی امتحان فردا؟(چی داری) کلیک کنید تا باز شود... ریاضی تنفرم معلمش که درس نمیده از همون روز اول که اومد هی میگفت عقبیم این و خودتون حل کنین وقت ندارم و....کلا آدم حرس دراریه فاطی(اسم)منظورم اینه که این اسم شمارو یاد کی میندازه؟؟
ماه بانو گفت حوصله سربر اما حیاتی امتحان فردا؟(چی داری) کلیک کنید تا باز شود... ریاضی تنفرم معلمش که درس نمیده از همون روز اول که اومد هی میگفت عقبیم این و خودتون حل کنین وقت ندارم و....کلا آدم حرس دراریه فاطی(اسم)منظورم اینه که این اسم شمارو یاد کی میندازه؟؟
M.JOUDI❁ پرسنل مدیریت مدیر تالار آوا سطح 44 ارسالیها 960 پسندها 67,104 امتیازها 58,773 مدالها 36 سن 21 4/1/19 مدیر #169 غزال گفت ریاضی تنفرم معلمش که درس نمیده از همون روز اول که اومد هی میگفت عقبیم این و خودتون حل کنین وقت ندارم و....کلا آدم حرس دراریه فاطی(اسم) کلیک کنید تا باز شود... معلم ما معرکس بیاین کلاسش دیگه اصلا نمیخواین برین ولی انقدددددد تمرین حل میکنه که به .... خوردن میوفتین امضا : M.JOUDI❁
غزال گفت ریاضی تنفرم معلمش که درس نمیده از همون روز اول که اومد هی میگفت عقبیم این و خودتون حل کنین وقت ندارم و....کلا آدم حرس دراریه فاطی(اسم) کلیک کنید تا باز شود... معلم ما معرکس بیاین کلاسش دیگه اصلا نمیخواین برین ولی انقدددددد تمرین حل میکنه که به .... خوردن میوفتین
غزال نو ورود سطح 6 ارسالیها 19 پسندها 426 امتیازها 2,590 مدالها 5 4/1/19 #170 f.sama.sh گفت ریاضی ..عاشقشم جینگیل بینگیل ( بدلیجات) کلیک کنید تا باز شود... دوست دارم ولی مامانم نمیزاره بگیرم منم تا مامانم حواسش نیست میرم پیش دوستش و تا میتونم بدلیجات میگیرم بدبختی
f.sama.sh گفت ریاضی ..عاشقشم جینگیل بینگیل ( بدلیجات) کلیک کنید تا باز شود... دوست دارم ولی مامانم نمیزاره بگیرم منم تا مامانم حواسش نیست میرم پیش دوستش و تا میتونم بدلیجات میگیرم بدبختی