متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دنباله دار اگه زندگیت یه رمان باشه دوست داری اخرش چجوری تموم شه؟

• نویسنده موضوع tasnim
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 40
  • بازدیدها 1,745
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

tasnim

کاربر برتر
سطح
10

ارسالی‌ها
251
پسندها
5,866
امتیازها
28,973
مدال‌ها
4
  • نویسنده موضوع
واقعی باشه
واقعی تموم شه
مثه سرنوشتم
قشنگ تموم شه
جوری که بعدا کسی خوندش بگه عالیه
بعدا اگه ده سالم گذشت رمان زندگیمو یادش باشه
نویسندشم باید خوب باشه
یه جاهایی لبخندو رو لب خواننده بیاره

**Reyhane**

نو ورود
سطح
7

ارسالی‌ها
9
پسندها
735
امتیازها
4,363
مدال‌ها
6
باز تموم شه مثلا باعشق خیالیم لب ساحل نشستیم و داریم غروب افتابو نگاه میکنیم و بچه هامون پشت سرمون بازی میکنن تهش یکهو سکته کنم بیوفتم بعد معلوم نشه زنده میمونم ، میمیرم،میرم کما خلاصه این جوری باشه دیگه:roflym::roflym::roflym:

امضا : **Reyhane**

FATEME078❁

نویسنده انجمن
سطح
46

ارسالی‌ها
2,554
پسندها
64,262
امتیازها
66,873
مدال‌ها
50
تلخ...!
تلخ بودن یک ماجرا فقط به مرگ و شکست عشقی و... ختم نمیشه. برای هر کسی تلخ معنای خاص خودش رو داره و از نگاه من سرنوشت تلخ یعنی یه عمر برای به دست آوردن پول و شهرت بجنگی و بعد که داری بهش می رسی یک اتفاق غیر منتظره بیافته و مجبور بشی ازش بگذری و از اول شروع کنی. شروع دوباره مستلزم عمر نوح هست...!!

امضا : FATEME078❁

Mahan_pat

کاربر برتر
سطح
2

ارسالی‌ها
594
پسندها
1,690
امتیازها
17,973
مدال‌ها
1
تلخ خیلی تلخ

امضا : Mahan_pat

Melissa

مدیر بازنشسته
سطح
11

ارسالی‌ها
81
پسندها
2,673
امتیازها
16,473
مدال‌ها
9
من به نهایت تلخ اعتقاد ندارم پ مطمئنم جوری که قراره زندگیم تموم بشه باید آخرش چیز خوبی باشه اگه هم خوب نبود یعنی هنوز زندگی ادامه دارد

BLOODY GIRL

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
9
پسندها
75
امتیازها
115
از اونجایی که من خیلی خوشبختم و از اینکه هیچوقت نتونستم خوشبختی درک کنم لیاقتشو داشته باشم یه پایان تلخ مثل زهر میخوام از لحاظ تنهایی میگم شاید یه زندگی با یه عشق و چهارتا پسر قد نیم قد و شاید یه ارامش ابدی

امضا : BLOODY GIRL

**Reyhane**

نو ورود
سطح
7

ارسالی‌ها
9
پسندها
735
امتیازها
4,363
مدال‌ها
6
از اونجایی که من خیلی خوشبختم و از اینکه هیچوقت نتونستم خوشبختی درک کنم لیاقتشو داشته باشم یه پایان تلخ مثل زهر میخوام از لحاظ تنهایی میگم شاید یه زندگی با یه عشق و چهارتا پسر قد نیم قد و شاید یه ارامش ابدی
دختر نمیخوای؟

امضا : **Reyhane**

Dark writer

مدیر بازنشسته
سطح
9

ارسالی‌ها
339
پسندها
2,243
امتیازها
12,383
مدال‌ها
8
زندگی رمانی همه عاشقانه بود...مال من تخیلی
تولد ده هزار سالگیمه...ده هزار سال تا اسم داروین میومد لرزه به تن همه ی خوناشام ها،گرگینه ها و جادوگرا میومد.اخرین نبرد زندگیمه...توی جنگل.من...اولین خوناشام دنیا...ی خوناشام اصیل...دورگه ی خوناشام و گرگینه...در برابر ده هزارتا خوناشام باستانی.در حال تیکه تیکه کردنشون،ناگهان چیزی تو قلبم فرو میره.خواستم درش بیارم که دیدم...چوب بلوط سفیده.تنها چیزی که میتونه من رو بکشه.ولی فقط یک تیکه چوب وجود داره که دست خانوادمه...ناگهان دیدم خانوادم جلوی روم ان میگن:
به یادت خواهیم بود...Always and forever
(برگرفته از سریال اصیل ها)

mahsa78

نو ورود
سطح
6

ارسالی‌ها
7
پسندها
1,618
امتیازها
10,773
مدال‌ها
2
زندگی رمانی همه عاشقانه بود...مال من تخیلی
تولد ده هزار سالگیمه...ده هزار سال تا اسم داروین میومد لرزه به تن همه ی خوناشام ها،گرگینه ها و جادوگرا میومد.اخرین نبرد زندگیمه...توی جنگل.من...اولین خوناشام دنیا...ی خوناشام اصیل...دورگه ی خوناشام و گرگینه...در برابر ده هزارتا خوناشام باستانی.در حال تیکه تیکه کردنشون،ناگهان چیزی تو قلبم فرو میره.خواستم درش بیارم که دیدم...چوب بلوط سفیده.تنها چیزی که میتونه من رو بکشه.ولی فقط یک تیکه چوب وجود داره که دست خانوادمه...ناگهان دیدم خانوادم جلوی روم ان میگن:
به یادت خواهیم بود...Always and forever
(برگرفته از سریال اصیل ها)
علاقه ی خاصی به خون اشام داری نه؟؟o_O

mahsa78

نو ورود
سطح
6

ارسالی‌ها
7
پسندها
1,618
امتیازها
10,773
مدال‌ها
2
دوست دارم اخر زندگیم به بهترین شکل ممکن باشه که حسرت درست زندگی کردن رونخورم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.