Sepideh:) نو ورود سطح 5 ارسالیها 2 پسندها 626 امتیازها 3,678 مدالها 4 21/10/20 #61 اینکه منو دوباره وارد بازیه زندگیش نکنه چون خیلی دل خوشی از زندگی ندارم که بخوام دوباره تجربش کنم.
ملکه قلم*ف. فرخی* رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 92 پسندها 678 امتیازها 3,803 مدالها 6 4/11/20 #62 tasnim گفت اگه بخوای یه بار دیگه به دنیا بیای دوست داری زندگیت چجوری باشه؟ دوست داری کی باشی؟ چی باشی؟ کلیک کنید تا باز شود... دوست داری زندگیت چجوری باشه؟ بهتر از این ولی اون موقع هم با شناختی که از خودم دارم میگم بهتر باز دوست داری کی باشی؟ خودم باشم همینی که هستم ولی توی زمان و مکان بهتر با افرادی بهتر چی باشی؟انسان چون انسا نیت کم پیدا میشه توی ادما امضا : ملکه قلم*ف. فرخی*
tasnim گفت اگه بخوای یه بار دیگه به دنیا بیای دوست داری زندگیت چجوری باشه؟ دوست داری کی باشی؟ چی باشی؟ کلیک کنید تا باز شود... دوست داری زندگیت چجوری باشه؟ بهتر از این ولی اون موقع هم با شناختی که از خودم دارم میگم بهتر باز دوست داری کی باشی؟ خودم باشم همینی که هستم ولی توی زمان و مکان بهتر با افرادی بهتر چی باشی؟انسان چون انسا نیت کم پیدا میشه توی ادما
RaHa~ʷᵗ کاربر انجمن سطح 24 ارسالیها 496 پسندها 15,370 امتیازها 36,273 مدالها 17 28/11/20 #63 از دختر بودنم راضیم فقط توی ایران نمیبودم امضا : RaHa~ʷᵗ