- ارسالیها
- 6,097
- پسندها
- 43,837
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 40
- نویسنده موضوع
- #1
لواشک زردآلو و گلابی؛ برای شیرین دوست ها
اگر شیرین پسند هستید از لواشک آلو فاصله بگیرید. سراغ زردآلوهای مانده در یخچال بروید یا به قیمت ارزان تری زردآلوهای له شده را از میوه فروشی تهیه کنید.
برای شیرین تر شدن لواشکتان، می توانید چند گلابی به آن اضافه کنید. در نظر بگیرید که تمام لواشک ها خاصیت روان کردن مزاج را دارند، چه رسد به این لواشک! این خاصیت این لواشک به خاطر گلابی بیشتر هم هست، پس موقع مزه مزه کردن لواشک، حواستان به این خاصیت هم باشد.
طرز تهیه:
زردآلو: یک کیلوگرم/ گلابی: سه عدد/ نمک: نصف قاشق مرباخوری/ آب: دو لیوان
زردآلوها را...
اگر شیرین پسند هستید از لواشک آلو فاصله بگیرید. سراغ زردآلوهای مانده در یخچال بروید یا به قیمت ارزان تری زردآلوهای له شده را از میوه فروشی تهیه کنید.
برای شیرین تر شدن لواشکتان، می توانید چند گلابی به آن اضافه کنید. در نظر بگیرید که تمام لواشک ها خاصیت روان کردن مزاج را دارند، چه رسد به این لواشک! این خاصیت این لواشک به خاطر گلابی بیشتر هم هست، پس موقع مزه مزه کردن لواشک، حواستان به این خاصیت هم باشد.
طرز تهیه:
زردآلو: یک کیلوگرم/ گلابی: سه عدد/ نمک: نصف قاشق مرباخوری/ آب: دو لیوان
زردآلوها را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.