- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,319
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- سن
- 29
- نویسنده موضوع
- #1
پایلا یک غذای برنجی است که قدمت آن برمیگردد به والنسیا (جامعه مستقل اسپانیا) اما این غذا در اواسط قرن نوزدهم شکل جدیدی به خود میگیرد . بسیاری از غیر اسپانیاییها پایلا را به عنوان غذای ملی اسپانیا میشناسند اما از نظر اسپانیاییها پایلا یک غذای محلی مربوط به والنسیا است.
مواد لازم برای تهیه پایلا برای 6 نفر:
برنج 600 گرم
مرغ پاک کرده 1 عدد (در حدود یک کیلو گرم)
میگو 500 گرم
سیر 3 تا 4 پره
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
فلفل سبز و قرمز دلمه 2 تا 3 عدد
روغن مایع 150 گرم
زعفران سائیده 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به قدر کافی
طرز تهیه :
1. برنج را یک ساعت قبل از طبخ می شوئیم و آن را با 5 تا 6 لیوان آب گرم (مقدار آب بستگی به نوع برنج دارد) و نصف قاشق غذاخوری نمک و 100 گرم از روغن...
مواد لازم برای تهیه پایلا برای 6 نفر:
برنج 600 گرم
مرغ پاک کرده 1 عدد (در حدود یک کیلو گرم)
میگو 500 گرم
سیر 3 تا 4 پره
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
فلفل سبز و قرمز دلمه 2 تا 3 عدد
روغن مایع 150 گرم
زعفران سائیده 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به قدر کافی
طرز تهیه :
1. برنج را یک ساعت قبل از طبخ می شوئیم و آن را با 5 تا 6 لیوان آب گرم (مقدار آب بستگی به نوع برنج دارد) و نصف قاشق غذاخوری نمک و 100 گرم از روغن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.