- ارسالیها
- 6,098
- پسندها
- 43,823
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 40
- سن
- 21
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
این دسر در حقیقت نوعی کیک سرد اسپانیایی است که کرم میانی مشابه و بیس های مختلفی دارد.
کرم میانی تشکیل شده از پوره هویج پخته شده و مقداری شکر ( بر حسب ذائقه ) به همراه پودر نارگیل و بادام است.
بیس اصلی می تواند کیک اسفنجی، انواع بیسکویت، کاپ کیک، نان شیرمال، لیدی فینگر، نان بریوش و ... باشد که در دستورهای اصلی با انواع شربت های لیکوردار مرطوب شده و بین لایه ها کرم هویج و نارگیل قرار می گیرد.
این دسر را می تونید با انواع شربت های سنتی ( مثل گلاب ) مرطوب کنید تا طعم سنتی داشته باشد و مناسب برای سرو در ماه رمضان یا مناسبت های دیگر!
به گفته اجرا کننده دستور ( مهدیه عزیز- از اعضای کارگاه ایده های مامی سایت ) که این دسر را تهیه کردند، طعم جدیدی دارد و برای کسانی که علاقه ای به تهیه کیک های...
کرم میانی تشکیل شده از پوره هویج پخته شده و مقداری شکر ( بر حسب ذائقه ) به همراه پودر نارگیل و بادام است.
بیس اصلی می تواند کیک اسفنجی، انواع بیسکویت، کاپ کیک، نان شیرمال، لیدی فینگر، نان بریوش و ... باشد که در دستورهای اصلی با انواع شربت های لیکوردار مرطوب شده و بین لایه ها کرم هویج و نارگیل قرار می گیرد.
این دسر را می تونید با انواع شربت های سنتی ( مثل گلاب ) مرطوب کنید تا طعم سنتی داشته باشد و مناسب برای سرو در ماه رمضان یا مناسبت های دیگر!
به گفته اجرا کننده دستور ( مهدیه عزیز- از اعضای کارگاه ایده های مامی سایت ) که این دسر را تهیه کردند، طعم جدیدی دارد و برای کسانی که علاقه ای به تهیه کیک های...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.