دسر دسر هویج و نارگیل

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 185
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

مدیر تالار ویرایش
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
تاریخ ثبت‌نام
23/6/18
ارسالی‌ها
6,100
پسندها
44,015
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
این دسر در حقیقت نوعی کیک سرد اسپانیایی است که کرم میانی مشابه و بیس های مختلفی دارد.

کرم میانی تشکیل شده از پوره هویج پخته شده و مقداری شکر ( بر حسب ذائقه ) به همراه پودر نارگیل و بادام است.

بیس اصلی می تواند کیک اسفنجی، انواع بیسکویت، کاپ کیک، نان شیرمال، لیدی فینگر، نان بریوش و ... باشد که در دستورهای اصلی با انواع شربت های لیکوردار مرطوب شده و بین لایه ها کرم هویج و نارگیل قرار می گیرد.

این دسر را می تونید با انواع شربت های سنتی ( مثل گلاب ) مرطوب کنید تا طعم سنتی داشته باشد و مناسب برای سرو در ماه رمضان یا مناسبت های دیگر!

به گفته اجرا کننده دستور ( مهدیه عزیز- از اعضای کارگاه ایده های مامی سایت ) که این دسر را تهیه کردند، طعم جدیدی دارد و برای کسانی که علاقه ای به تهیه کیک های...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Mélomanie

مدیر تالار ویرایش
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
تاریخ ثبت‌نام
23/6/18
ارسالی‌ها
6,100
پسندها
44,015
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
* طرز تهیه این دسر با کیک *


[IMG]



این بار با کیک درست کردم، از لحاظ مزه بهتر بود. کیک پرتقالی با هویج و نارگیل بدون پودر بادام. لایه های کیک را با شربت بهارنارنج مرطوب کردم و برای تزیین از پودر دارچین استفاده کردم که با مزه آن هماهنگ بود.

مواد لازم :

پودر کیک آماده / 1 عدد
هویج / 1 کیلو گرم
شکر / 90 گرم
پودر نارگیل / 300 گرم
دارچین / به مقدار لازم
شربت بهارنارنج / نصف لیوان
طرز تهیه شربت بهار نارنج:

یک تا دو قاشق غذاخوری عرق بهارنارنج را در نصف لیوان آب بریزید و به مقدار لازم شیرین کنید.

طرز تهیه مواد بین کیک:

هویج را پوست بگیرید و با نصف لیوان آب و 90 گرم شکر روی حرارت متوسط قراردهید تا بپزد. پس از اینکه آب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا