دسر دسر هویج و نارگیل

• نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 221
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

مدیر بازنشسته ویرایش + ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
تاریخ ثبت‌نام
23/6/18
ارسالی‌ها
6,097
پسندها
43,801
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سطح
40

• نویسنده موضوع
این دسر در حقیقت نوعی کیک سرد اسپانیایی است که کرم میانی مشابه و بیس های مختلفی دارد.

کرم میانی تشکیل شده از پوره هویج پخته شده و مقداری شکر ( بر حسب ذائقه ) به همراه پودر نارگیل و بادام است.

بیس اصلی می تواند کیک اسفنجی، انواع بیسکویت، کاپ کیک، نان شیرمال، لیدی فینگر، نان بریوش و ... باشد که در دستورهای اصلی با انواع شربت های لیکوردار مرطوب شده و بین لایه ها کرم هویج و نارگیل قرار می گیرد.

این دسر را می تونید با انواع شربت های سنتی ( مثل گلاب ) مرطوب کنید تا طعم سنتی داشته باشد و مناسب برای سرو در ماه رمضان یا مناسبت های دیگر!

به گفته اجرا کننده دستور ( مهدیه عزیز- از اعضای کارگاه ایده های مامی سایت ) که این دسر را تهیه کردند، طعم جدیدی دارد و برای کسانی که علاقه ای به تهیه کیک های...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Mélomanie

مدیر بازنشسته ویرایش + ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
تاریخ ثبت‌نام
23/6/18
ارسالی‌ها
6,097
پسندها
43,801
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سطح
40

• نویسنده موضوع
* طرز تهیه این دسر با کیک *

این بار با کیک درست کردم، از لحاظ مزه بهتر بود. کیک پرتقالی با هویج و نارگیل بدون پودر بادام. لایه های کیک را با شربت بهارنارنج مرطوب کردم و برای تزیین از پودر دارچین استفاده کردم که با مزه آن هماهنگ بود.

مواد لازم :

پودر کیک آماده / 1 عدد
هویج / 1 کیلو گرم
شکر / 90 گرم
پودر نارگیل / 300 گرم
دارچین / به مقدار لازم
شربت بهارنارنج / نصف لیوان
طرز تهیه شربت بهار نارنج:

یک تا دو قاشق غذاخوری عرق بهارنارنج را در نصف لیوان آب بریزید و به مقدار لازم شیرین کنید.

طرز تهیه مواد بین کیک:

هویج را پوست بگیرید و با نصف لیوان آب و 90 گرم شکر روی حرارت متوسط قراردهید تا بپزد. پس از اینکه آب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا