متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه نکاتی مهم درباره قهوه و دم کردن آن

  • نویسنده موضوع Mélomanie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 243
  • کاربران تگ شده هیچ

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40
 
ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,830
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
[IMG]


قهوه؛ از میوه درختی به همین نام به دست می آید. پس از برداشت محصول و طی مراحلی چون خشك كردن، جداسازی غلاف، تفت ( یا اصطلاحا بو ) دادن، تركیدن دانه، و... خلاصه فرآوری محصول، در دو نوع كلی «عربیكا» و «روبوستا» به بازار عرضه میشود كه اولی گران، مرغوب و معطر است و دومی ارزان، پر كافئین و تلخ.

1 - قهوه را به صورت دانه یا آسیاب نگه می دارند، اما هر دو شكلش ( بخصوص اگر دانههای حساس به گرما و رطوبت « عربیكا » باشند )، حتما باید در ظروف بدون درز، تاریك و خنك نگهداری شود تا كیفیت، مزه و عطر آن از بین نرود.

2 - روش های آمادهسازی قهوه همانند اسامی آن متفاوت است، اما معروفترین آن، « اسپرسو »...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bever
عقب
بالا