متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر طرز تهیه باسلوق انار؛خوشمزه و بی دردسر

  • نویسنده موضوع نگین نوروزی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 206
  • کاربران تگ شده هیچ

نگین نوروزی

کاربر فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
870
پسندها
2,319
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
29
  • نویسنده موضوع
  • #1
باسلوق یکی از شیرینی‌های سنتی ایرانی هستش که بدون کمترین هزینه‌ای و همینطور بدون نیاز به فر می‌توانید یک باسلوق لقمه‌ای یا راحت الحلقوم خوشمزه تهیه کنید. در این مطلب به شما آموزش می‌دهیم که چگونه یک باسلوق انار خوشمزه برای دسر شب‌های زمستانی تهیه کنید.
مواد لازم
رنگ خوراکی قرمز: به مقدار لازم
روغن مایع: ۱ قاشق چای خوری
پودر ژلاتین: ۱ قاشق چای خوری
پودر نارگیل: ۲ پیمانه
دانه انار: ۱/۴ پیمانه
شکر: ۱/۲ پیمانه
گلاب: ۱/۲ پیمانه
نشاسته گل: ۵۰ گرم
آب انار: ۱ پیمانه
طرز تهیه
1. آب انار را با نشاسته در کاسه‌ای ریخته و با همزن دستی هم بزنید تا محلولی یکنواخت به دست آید. بعد کمی رنگ قرمز (در صورت تمایل) و گلاب اضافه کرده، مخلوط کنید.
2. شکر را هم اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط کنید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Bi hamta

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا