نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

کیک و شیرینی کیک سوپرایز

  • نویسنده موضوع Bi hamta
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 10
  • بازدیدها 384
  • کاربران تگ شده هیچ

Bi hamta

رو به پیشرفت
سطح
11
 
ارسالی‌ها
151
پسندها
4,201
امتیازها
16,413
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
  • #1
دوستانتون رو به عصرونه دعوت کنید و با این کیک خوشمزه سوپرایزشون کنید.

مواد لازم:
1_ 2 بسته پودر کیک (450 گرمی)
2_آب، تخم مرغ و روغن برای درست کردن خمیر کیک 3_ رنگ غذا (سبز)
4_ 700 گرم خامه سفید برای روی کیک
5_ 900 گرم فوندانت سبز
6_ 110 گرم فوندانت سیاه
7_ 30 گرم فوندانت سفید یا زرد

مرحله ی اول:
ابتدا فر را روی 350 درجه فارنهایت روشن کنید. داخلی سینی فر را با فویل یا کاغذ روغنی چرب شده بپوشانید. یکی از پودر کیک ها را مطابق دستور روی بسته درست کنید و داخل آن رنگ غذای سبز بریزید. سپس خمیر را داخل سینی فر بریزید و به مدت 18 تا 22 دقیقه در فر بپزید. بعد از آماده شدن آن بگذارید 10 دقیقه سرد شود و 1 ساعت هم داخل یخچال قرار دهید.[ATTACH type="full"...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Bi hamta

رو به پیشرفت
سطح
11
 
ارسالی‌ها
151
پسندها
4,201
امتیازها
16,413
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
  • #2
مرحله ی دوم:
داخل 2 قالب کیک کمربندی را جداگانه ابتدا چرب کنید و کمی آرد بپاشید و زیر قالب ها را با فویل بپوشانید. پودر کیک باقیمانده را درست کنید و داخل هر کدام از قالب ها یک پیمانه خمیر کیک بریزید.73822
 

Bi hamta

رو به پیشرفت
سطح
11
 
ارسالی‌ها
151
پسندها
4,201
امتیازها
16,413
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
  • #3
مرحله ی سوم:
کیک سبز را از یخچال دربیاورید و با قالب کوچک به شکل دلخواهتان 40 عدد کیک شکل دار دربیاورید. کیک های شکل دار را به حالت ایستاده دور تا دور قالب بچینید. کیک های سبز به اندازه 2 سانتیمتر از دیواره قالب فاصله داشته باشند.

73826
 

Bi hamta

رو به پیشرفت
سطح
11
 
ارسالی‌ها
151
پسندها
4,201
امتیازها
16,413
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
  • #4
مرحله ی چهارم:
1 پیمانه خمیر روی کیک های شکل دار سبز بریزید. به طوری که کاملا روی آن ها پوشیده شود. مرکز کیک را هم با خمیر پر کنید. سپس به مدت 30 الی 34 دقیقه کیک را داخل فر روی دمای 325 درجه فارنهایت بپزید. وقتی خلال دندان را داخل کیک فرو کردید خمیر به آن نچسبید کیک آماده است. کیک را از فر بیرون بیاورید و بگذارید کاملا سرد شود.73828
 

Bi hamta

رو به پیشرفت
سطح
11
 
ارسالی‌ها
151
پسندها
4,201
امتیازها
16,413
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
  • #5
مرحله ی پنجم:
روی کیک ها را با چاقوی دندانه دار صاف کنید.

73830
 

Bi hamta

رو به پیشرفت
سطح
11
 
ارسالی‌ها
151
پسندها
4,201
امتیازها
16,413
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
  • #6
مرحله ی ششم:
کیک را پشت و رو کنید و روی آن خامه بمالید. کیک دوم را هم پشت و رو کنید و روی کیک اول قرار دهید.

73833
 

Bi hamta

رو به پیشرفت
سطح
11
 
ارسالی‌ها
151
پسندها
4,201
امتیازها
16,413
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
  • #7
مرحله ی هفتم:
روی کیک و کناره های آن را کاملا با خامه بپوشانید.

73835
 

Bi hamta

رو به پیشرفت
سطح
11
 
ارسالی‌ها
151
پسندها
4,201
امتیازها
16,413
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
  • #8
مرحله ی هشتم:
کیک را با فوندات سبز بپوشانید و باقیمانده فوندانت را ببرید. روی ظرف کیک را هم فوندانت به شکل دایره به اندازه 25 سانتیمتر برش دهید.

73838
 

Bi hamta

رو به پیشرفت
سطح
11
 
ارسالی‌ها
151
پسندها
4,201
امتیازها
16,413
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
  • #9
مرحله ی نهم:
کیک را در مرکز فوندانت قرار دهید. سپس فوندانت سیاه را به اندازه نواری که 60 سانتیمتر طول و 2 سانتیمتر عرض داشته باشد برش دهید و نوار را دور کیک قرار دهید تا به شکل نوار کلاه دربیاید.

73839
 

Bi hamta

رو به پیشرفت
سطح
11
 
ارسالی‌ها
151
پسندها
4,201
امتیازها
16,413
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
  • #10
مرحله ی دهم:
سپس با فوندانت سفید به شکل سگگ کلاه در بیاورید و روی آن اسپری طلایی بزنید. بعد از این که خشک شد کمی با آب نمدار کرده و روی نوار سیاه بچسبانید.

73845
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
9
بازدیدها
54
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
57
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
45
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
44
عقب
بالا