متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه چگونه در خانه ماست یونانی درست کنیم

  • نویسنده موضوع Bi hamta
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 241
  • کاربران تگ شده هیچ

Bi hamta

رو به پیشرفت
سطح
11
 
ارسالی‌ها
151
پسندها
4,202
امتیازها
16,413
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
  • #1
فرآیند تخمیر شیر هنگام درست کردن ماست بسیار مهم است. دقت کنید یک ماست ساز یا یک شیشه در دار داشته باشید می توانید آن را در محیطی گرم با دمای ثابت نگه دارید.
مواد لازم برای تهیه ماست یونانی:
1_چهار و نصفی فنجان شیر بز یا شیر گاو ( 900 میلی لیتر )
2_نصف فنجان خامه ( 100 میلی لیتر )
3_یک چهارم فنجان ماست ساده ( 50 میلی لیتر ) 7615176152
 

Bi hamta

رو به پیشرفت
سطح
11
 
ارسالی‌ها
151
پسندها
4,202
امتیازها
16,413
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
  • #2
1. برای شروع، تمام مواد لازم را داخل قابلمه روی حرارت متوسط اضافه کرده و آن را بجوشانید. دمای ایده آل حدود 185 درجه فارنهایت - 85 درجه سانتیگراد است. اگر دماسنج در آشپزخانه داشته باشید ، ایده خوبی است که ازآن استفاده کنید. اگر ندارید ، می توانید با انگشت آن را تست کنید .

2. اجازه دهید شیر بعد از رسیدن به جوش 5 دقیقه بجوشد و آب اضافه آن تخمیر شده تا ماست بهتری داشته باشید ؛ وقتی به جوش آمد، بگذارید 15 دقیقه در دمای محیط باقی مانده و خنک شود. دمای مناسب 43 درجه سانتیگراد است که برای اندازه گیری دمای شیر بهتر است از دماسنج استفاده کنید ولی اگر دماسنج نداشتید، انگشت کوچک دست خود را داخل شیر فرو ببرید و چند ثانیه صبر کنید، درصورتیکه دست شما نسوزد دمای شیر مناسب است ؛ دمای شیر باید کمی بیشتر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

Bi hamta

رو به پیشرفت
سطح
11
 
ارسالی‌ها
151
پسندها
4,202
امتیازها
16,413
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
  • #3
پیشنهادات:

1_ بهترین مکان برای تخمیر ماست گاز است. می توانید آن را در دمای پایین گرم کنید، سپس آن را خاموش کنید و ظرف را با ماست داخل آن قرار دهید.
2_ اگر شیشه با سرپوش مناسب ندارید، می توانید به سادگی از کاسه استفاده کنید، پارچه روی آن بگذارید و آن را با پوشش پلاستیکی یا کیسه پلاستیکی بپوشانید.
3_اگر می خواهید ماست بافت سفت تر داشته باشد، 1 یا 2 قاشق سوپ خوری شیر خشک اضافه کنید. باعث می شود این مخلوط قبل از تخمیر ، غلظت بیشتری داشته باشد .
4_ اگر ماست کم کالری ترجیح می دهید می توانید از ترکیبات سبک مانند شیرکم چرب و ماست ساده بدون چربی استفاده کنید.
5_اگر از شیر بز استفاده می کنید، زمان فرآیند تخمیر باید برابر با 20 تا 24 ساعت باشد.

76155
 

Bi hamta

رو به پیشرفت
سطح
11
 
ارسالی‌ها
151
پسندها
4,202
امتیازها
16,413
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
  • #4
نکته:
اگر ماست ساز در خانه داشته باشید، درست کردن ماست بسیار آسان تر خواهد شد. فقط باید تمام مواد اولیه را اضافه کنید و بگذارید حداقل هشت ساعت تخمیر شود. زمانی که زمان گذشت ، محتویات ماست را درون یک ظرف جداگانه قرار دهید و آن را 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
نکته:
درست کردن ماست خانگی به روش سنتی بسیار ساده است، درست مثل روشی که قرن ها درست می کردیم. نیاز به کمی صبر دارد چون تخمیر آن زمان می برد اما قطعا سالم ترین ماست است.

76156
 

Bi hamta

رو به پیشرفت
سطح
11
 
ارسالی‌ها
151
پسندها
4,202
امتیازها
16,413
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
  • #5
تفاوت ماست یونانی با ماست معمولی:

1_ماست یونانی تقریبا دو برابر ماست معمولی پروتئین دارد وهمین علت سبب محبوبیت این ماست بین افرادی که رژیم لاغری دارند شده است.
2_ماست یونانی از ماست معمولی کربوهیدرات کمتری دارد ، بنابراین بهترین ماست برای افراد دیابتی است.
3_ماست معمولی تقریبا سه برابر ماست یونانی کلسیم دارد بنابراین افرادی که نیاز به کلسیم دارند بهتر است ماست معمولی استفاده کنند.ماست معمولی تقریبا دو برابر ماست یونانی سدیم دارد.
4_ماست یونانی در مقایسه با ماست معمولی کالری کمتری را داراست.
5_ماست یونانی غلیظ تر و خامه ای تر از ماست معمولی غلیظ تر و خامه ای تر است و در اثر حرارت دلمه نمی بندد بنابراین می توان از آن در آشپزی استفاده کرد.

76158
 
عقب
بالا