نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

نوشیدنی یخ های میوه ای رنگارنگ

• نویسنده موضوع نگین نوروزی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 237
  • کاربران تگ شده هیچ

نگین نوروزی

کاربر فعال
سطح
3

ارسالی‌ها
870
پسندها
2,318
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
مکعبهای یخ میوه‌ای بهترین راه تشویق بچه‌ها برای خوردن اسموتی مقوی و همراه با پروتئین است. به ویژه اینکه شما در تمامی ایام سال به میوه دسترسی دارید و می‌توانید با توجه به هر فصل یخ میوه‌ای همان فصل را درست کنید.

شما می‌توانید آنها را در فریزر بگذارید و هر زمان که خواستید برای انواع اسموتی، نوشیدنی و حتی بستنی استفاده کنید. این یخهای میوه‌ای قالبی بر خلاف سایر یخهای میوه‌ای که به صورت قرار دادن میوه‌های کوچک در درون آب و یخ زدن آنها است، با میوه کامل درست می‌شود و به هیچ عنوان به آن آب اضافه نمی‌شود. بنابراین من آنها را مکعبهای میوه یا مکعبهای اسموتی می‌نامم.

78009

درست کردن مکعبهای یخ میوه‌ای برای اسموتی و غذای بچه واقعا آسان است.

همه کاری که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

نگین نوروزی

کاربر فعال
سطح
3

ارسالی‌ها
870
پسندها
2,318
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
مواد لازم برای تهیه یخ میوه‌ای قالبی
  • توت فرنگی
  • گرمک
  • انبه
  • آووکادو
  • انجیر
  • سیب
طرز تهیه یخ میوه‌ای قالبی

1. میوه‌ها را بشورید و پوست بگیرید. من میوه‌های مورد استفاده خودم را در لیست بالا قرار دادم اما شما می‌توانید میوه‌های دلخواه خودتان را استفاده کنید.

2. میوه را به قطعات کوچک تقسیم کنید و انها را در مخلوط کن بریزید. شما برای پوست گرفتن انبه می‌توانید از یک لیوان شیشه‌ای کمک بگیرید.
78013
3. میوه‌ها را پوره کنید.
78014
4. پوره میوه آماده شده را در قالب یخ بریزید و انها را در فریزر قرار دهید...

نگین نوروزی

کاربر فعال
سطح
3

ارسالی‌ها
870
پسندها
2,318
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
شیرین کننده مناسب اسموتی

من پایه اسموتی را با یک ماست یا کفیر درست می‌کنم (البته از نوع خانگی بخصوص ماست ایسلندی به دلیل بافت خامه‌ای مناسب است).

سپس قالبهای یخ میوه‌ای را اضافه می کنم

من معمولا چیزی برای شیرین کننده استفاده نمی‌کنم من ترجیح می‌دهم با استفاده از شیرین کننده طبیعی میوه آن را شیرین کنم. موزهای برش یافته با لکه‌های سیاه روی پوست برای این کار بسیار مناسب هستند اگر اسموتی خیلی ترش است، یا به حد کافی شیرین نباشد، مقداری عسل به مخلوط اضافه می‌کنم.

من اغلب سبزیجات را در اسموتی‌ها استفاده می‌کنم که در این میان اسفناج یک ماده عالی برای میان وعده داخل اسموتی بچه‌ها است و به آن یک هاله سبز جذاب می‌دهد.

اخیرا من گاهی اوقات به اسموتی مواد دیگری...

نگین نوروزی

کاربر فعال
سطح
3

ارسالی‌ها
870
پسندها
2,318
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
آزمایش کنید!

من اغلب آزمایش می‌کنم و ترکیب هر اسموتی را تغییر می‌دهم. به عنوان مثال آناناس با موز و مقداری نارگیل برای یک اسموتی استوایی خیلی خوب است. اسموتی‌های همراه با آناناس اگر با فراورده‌های شیری باشند، ممکن است مقداری تلخ باشند و اگر آنها را ننوشید دور ریخته می‌شوند.

حتی پوره کدو حلوایی نیز در اسموتی خوب است به خصوص اگر کمی دارچین، میخک و ادویه بهار استفاده کنید.
78029

می‌توانید یخ‌های میوه‌ای آماده خود را به عوض افزودن به اسموتی به صورت پوره درآورید. این پوره میوه یخ زده که بسیار خنک است یک وعده عالی برای پذیرایی از مهمانان عزیز شما در روزهای گرم تابستان است. می‌توانید با اندکی تلاش آن را بصورت چند لایه و چند رنگ در ظرف...

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا