- ارسالیها
- 3,628
- پسندها
- 12,909
- امتیازها
- 54,873
- مدالها
- 8
- نویسنده موضوع
احمد سعادتمند رئیس جدید هیات مدیره استقلال درباره اضافه شدن به این باشگاه گفت: از آقای وزیر باید بابت انتخاب اعضای جدید هیات مدیره و اعتمادی که به من داشتند، تشکر می کنم. جمع خوبی در استقلال جمع شدند و ما هم قسم شدیم تا تیم شرایط خوبی داشته باشد و تیمی در حد و نام استقلال و در شان هواداران در کنار خانواده بزرگ استقلال داشته باشیم.
سعادتمند در ادامه صحبت های خود در واکنش به پست های اینستاگرامی و آرزوی موفقیت برای پرسپولیس که برای او حاشیه ساز شد، بیان کرد: بعد از اینکه تیم پرسپولیس به فینال و نیمه نهایی رسید، من در نظرات شخصی خود اعلام کردم که با وجود 50 سال استقلالی بودن، از صعود این تیم به عنوان نماینده ایران خوشحالم و در همان مطلب نیز اعلام کردم که 50 سال است که استقلالی هستم. ما...
سعادتمند در ادامه صحبت های خود در واکنش به پست های اینستاگرامی و آرزوی موفقیت برای پرسپولیس که برای او حاشیه ساز شد، بیان کرد: بعد از اینکه تیم پرسپولیس به فینال و نیمه نهایی رسید، من در نظرات شخصی خود اعلام کردم که با وجود 50 سال استقلالی بودن، از صعود این تیم به عنوان نماینده ایران خوشحالم و در همان مطلب نیز اعلام کردم که 50 سال است که استقلالی هستم. ما...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.