متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا آموزش مرحله به مرحله پخت تاس کباب

  • نویسنده موضوع نگین نوروزی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 264
  • کاربران تگ شده هیچ

نگین نوروزی

کاربر فعال
سطح
3
 
ارسالی‌ها
870
پسندها
2,319
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
29
  • نویسنده موضوع
  • #1
تاس کباب از اون غذاهاییه که وقتی توی خونه درست می کنید عطر و بوش همه جا میپیچه. آدم حسابی گرسنه میشه و دلش میخواد غذا زودتر حاضر بشه تا همه دور هم جمع بشن و غذا بخورن.

به نظر من تاس کباب رو باید روز بعد از اینکه رفتید خرید واسه خونه درست کنید که همه ی موادش تر و تازه باشه. چون راز خوشمزه شدن تاس کباب اینه که گوشتش تازه باشه، سیب زمینی هاش از زیادی موندن جونه نزده باشه و گوجه و پیازش پلاسیده نباشه.

80021


مواد لازم برای تهیه تاس کباب

  • گوشت بدون استخوان 200 گرم
  • سیب زمینی متوسط 2 عدد
  • هویج 2 عدد
  • پیاز 3 عدد
  • گوجه فرنگی 3 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
  • آب گوجه فرنگی 2 پیمانه
  • آلو خورشتی 10 تا دونه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا