- ارسالیها
- 870
- پسندها
- 2,318
- امتیازها
- 15,473
- مدالها
- 3
- نویسنده موضوع
- #1
پتاژ در اصطلاح آشپزی به سوپ های غلیظ گفته میشود. پتاژ برنج با برنج، شیر و خامه تهیه میشود و طع ملایمی دارد.
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید ، کره را درون قابلمه بریزید و پس از اینکه آب شد آرد برنج را اضافه کرده و تفت دهید.
۲. پس از تفت دادن آرد برنج و کره ، اب را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس شیر ، نمک و فلفل را نیز اضافه نمائید و مجدد خوب مخلوط کنید تا مواد غلیظ شوند.
۳. زرده های تخم مرغ را درون کاسه ای بزنید ،...
مواد لازم:
- نمک و فلفل و آبلیمو: به مقدار لازم
- خامه: ۵۰ گرم
- تخم مرغ (زرده): ۳ عدد
- شیر: ۱ لیوان
- آب: ۳ لیوان
- آرد برنج: ۱/۲ لیوان
- کره: ۵۰ گرم
طرز تهیه:
۱. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید ، کره را درون قابلمه بریزید و پس از اینکه آب شد آرد برنج را اضافه کرده و تفت دهید.
۲. پس از تفت دادن آرد برنج و کره ، اب را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس شیر ، نمک و فلفل را نیز اضافه نمائید و مجدد خوب مخلوط کنید تا مواد غلیظ شوند.
۳. زرده های تخم مرغ را درون کاسه ای بزنید ،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.