سالاد سالاد برنج هندی؛غذایی گیاهی و مقوی

  • نویسنده موضوع نگین نوروزی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 223
  • کاربران تگ شده هیچ

نگین نوروزی

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
27/9/18
ارسالی‌ها
930
پسندها
2,387
امتیازها
15,473
مدال‌ها
3
سن
28
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
سالاد هندی با کشمش و بادام ، مناسب برای کسانی که مشتاق غذاهای گیاهی و مقوی هستند.

مواد لازم سالاد برنج هندی
  • برنج قهوه ای 100 گرم
  • برگ گشنیز خردشده 1 پیمانه
  • برنج سفید ¾ پیمانه
  • کشمش ⅓ پیمانه
  • مغز بادام ⅔ پیمانه
  • ماست ⅔ پیمانه
  • ترشی لیمو (هندی) ½قاشق غذاخوری
80578

طرز تهیه سالاد برنج هندی

1. ابتدا بادام را با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.

2. در این فاصله سس سالاد را درست کنید، برای درست کردن سس یک کاسه کوچک بردارید و ماست را به همراه ترشی لیمو و یک قاشق آب را با هم ترکیب کنید و هم بزنید.

3. ظرف سالاد را آماده کنید و برنج پخته شده را به همراه بادام سرخ شده داخل ظرف بریزید و مخلوط...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

عقب
بالا