متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

رسمی؛ گادوین منشا به استقلال پیوست!

• نویسنده موضوع YGNeae
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 211
  • کاربران تگ شده هیچ

YGNeae

کاربر خبره
سطح
40

ارسالی‌ها
5,997
پسندها
41,959
امتیازها
0
مدال‌ها
31
  • نویسنده موضوع
لیگ برتر-استقلال-بازیکن استقلال-Esteghlal

بازیکن سابق پرسپولیس به استقلال پیوست.

گادوین منشا، بازیکن سابق پرسپولیس پس از اینکه توسط برانکو از این تیم کنار گذاشته شد، مورد توجه وینفرد شفر و باشگاه استقلال قرار گرفت.
پس از اینکه مذاکرات گادوین منشا با باشگاه استقلال کمی پیچیده شد، سرانجام با مسئولان این تیم به توافق نهایی رسید تا با امضای قراردادی به صورت رسمی به جمع آبی پوشان پایتخت بپیوندد.
با اعلام امیرحسین فتحی، مدیرعامل استقلال قرارداد منشا با استقلال به مدت یکسال و نیم است.

[IMG alt="گادوین...​
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : YGNeae

wakeup

کاربر ارشد
سطح
7

ارسالی‌ها
3,628
پسندها
12,914
امتیازها
54,873
مدال‌ها
8
منشا: ثابت میکنم انتقال من اشتباه نیست
گادوین منشا بعد از انعقاد قرارداد با استقلال به سایت رسمی باشگاه گفت: خیلی خوشحالم که در اینجا حضور دارم. انتقال به استقلال یک قدم بزرگ و یک جهش بزرگ است. احساس غریبی ندارم و اینجا شبیه به خانه خودم است.

وی ادامه داد: تنها چیزی که برای من مانده، نشان دادن توانایی های خودم است تا به خیلی افراد ثابت کنم که اشتباه نکردم به استقلال آمدم.

مهاجم تیم فوتبال استقلال در ادامه عنوان کرد: استقلال را می شناسم. استقلال باشگاه بزرگی است و دو مرتبه قهرمان آسیا شده است. استقلال را همه می شناسند.

منشا درباره همکاری با شفر تصریح کرد: رابطه من با آقای شفر بسیار نزدیک است. ایشان به من اعتقاد دارند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : wakeup

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا