نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

حواشی بازی پرسپولیس_فولاد

فاطمه عبدالهی

نویسنده انجمن
سطح
35

ارسالی‌ها
2,725
پسندها
33,245
امتیازها
66,873
مدال‌ها
32
  • نویسنده موضوع
85320

پرسپولیس پس از ۲۹۴ روز، بار دیگر در لیگ برتر ایران شکست خورد

آخرین باخت پرسپولیس پیش از بازی امروز به ۲ اردیبهشت ۹۷ بازمی‌گشت که سرخپوشان با نتیجه ۱-۲ مقابل ذوب آهن شکست خوردند

جالب اینکه آن شکست پرسپولیس نیز با اشتباهات داوری بود، بازیکنی که ۲ پاس گل برای ذوب آهن داد باید پیش از گل‌های ذوب آهن و در نیمه اول بازی اخراج می‌شد!

فاطمه عبدالهی

نویسنده انجمن
سطح
35

ارسالی‌ها
2,725
پسندها
33,245
امتیازها
66,873
مدال‌ها
32
  • نویسنده موضوع
85321
پندار خمارلو:

در جریان بازی هم همه دیدند داور چه بلایی سر ما آورد، با هماهنگی عرب قطعا از داور شکایت می‌کنیم و دنبال حق پرسپولیس هستیم، اگر نمی‌خواهند پرسپولیس قهرمان شود بگویند تا ما در لیگ برتر شرکت نکنیم

فاطمه عبدالهی

نویسنده انجمن
سطح
35

ارسالی‌ها
2,725
پسندها
33,245
امتیازها
66,873
مدال‌ها
32
  • نویسنده موضوع
عرب:

قبل از بازی با بیرانوند تماس گرفته شد که بازی برگزار نمی‌شود! چه کسی این تماس را گرفته است؟ باید مشخص شود

آقای فتاحی! اگر شما مجوز بازی نگرفته‌اید چرا بازی را برگزار کردید و اگر گرفتید پس آن اتفاقات قبل از بازی چه بود؟! این دو مسئله عادی نیست و ما برای روشن شدن آن به تاج و سازمان لیگ نامه خواهیم زد

فاطمه عبدالهی

نویسنده انجمن
سطح
35

ارسالی‌ها
2,725
پسندها
33,245
امتیازها
66,873
مدال‌ها
32
  • نویسنده موضوع
85322
پست تلگرامی شایان مصلح

فاطمه عبدالهی

نویسنده انجمن
سطح
35

ارسالی‌ها
2,725
پسندها
33,245
امتیازها
66,873
مدال‌ها
32
  • نویسنده موضوع
وقتی داوران هم خودشان نمی‌دانستند چرا پنالتی گرفتند؛ عزم برای زمین زدن پرسپولیس!

کامیابی‌نیا: در صحنه پنالتی به سمت کرمانشاهی رفتم و به او گفتم که چه چیزی را پنالتی گرفتید؟ داور به من گفت من پنالتی نگرفتم بلکه داور خط پنالتی گرفت. بعد از صحبت‌های کرمانشاهی به سمت داور خط رفتم و به او گفتم که چرا پنالتی گرفته اما او گفت که کرمانشاهی برای پنالتی سوت زده است!

فاطمه عبدالهی

نویسنده انجمن
سطح
35

ارسالی‌ها
2,725
پسندها
33,245
امتیازها
66,873
مدال‌ها
32
  • نویسنده موضوع
اعتراض شدید ایرج عرب به سازمان لیگ:

فتاحی فقط بلد است مصاحبه کند، این شکل از برگزاری مسابقه آماتوری است، آقای فتاحی اگر نمیتوانی درست کار کنی استعفا بده. دو بازی پشت سرهم‌ میخواستند بازی ما را به دلایل واهی لغو کنند و تمرکز کادر فنی و بازیکنان را به هم ریختند، اگر مصوبه شورای تامین مبنی بر عدم برگزاری بود چرا وقتی تیم‌ وارد ورزشگاه شد این را اعلام‌کردند؟! باید قبلا چنین تصمیمی ابلاغ می‌شد

داوری امروز فاجعه بود. پس VAR چه شد؟! ما حاضریم‌ حتی کمک کنیم برای راه اندازی این‌تکنولوژی. با احترام به داوران شریف کشور اما انگار اراده‌ای وجود ندارد که فضای فوتبال سالم شود

از همه طرف هجوم ناجوانمردانه به پرسپولیس آغاز شده و امروز آقایان‌ نتیجه‌اش را دیدند. تا نیم ساعت قبل بازی بازیکنان ما را به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

فاطمه عبدالهی

نویسنده انجمن
سطح
35

ارسالی‌ها
2,725
پسندها
33,245
امتیازها
66,873
مدال‌ها
32
  • نویسنده موضوع
کنفرانس خبری برانکو:

این اولین شکست ما در فصل جاری است اما این شکست آن‌طور نخواهد بود که ما را از رسیدن به اهداف‌مان متزلزل کند، شجاع دفاع وسط استاندارد ماست، بازیکنی که در حد تیم ملی است و طبیعی است در چنین مسابقه‌ای جای او برای ما خیلی خالی بود

فاطمه عبدالهی

نویسنده انجمن
سطح
35

ارسالی‌ها
2,725
پسندها
33,245
امتیازها
66,873
مدال‌ها
32
  • نویسنده موضوع
85323
سی ثانیه از وقتای اضافه مونده بود، حدود یک دقیقه هم تو وقتای اضافه وقت تلف شده بود؛ تمام بازیکنای پرسپولیس هم جلو کشیده بودن ولی کرمانشاهی که اوضاع رو خطرناک میدید سوت رو زد!!

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا