متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا طرز تهیه بیف استراگانف

  • نویسنده موضوع `Nastaran
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 499
  • کاربران تگ شده هیچ

`Nastaran

مدیر بازنشسته
سطح
29
 
ارسالی‌ها
951
پسندها
20,552
امتیازها
42,073
مدال‌ها
21
سن
20
  • نویسنده موضوع
  • #1
بیف استراگانف


مواد لازم برای بیف استراگانف
  • فیله گوشت 600 گرم
  • قارچ 300 گرم
  • خامه 250 گرم
  • کره 2 قاشق غذاخوری
 
امضا : `Nastaran

`Nastaran

مدیر بازنشسته
سطح
29
 
ارسالی‌ها
951
پسندها
20,552
امتیازها
42,073
مدال‌ها
21
سن
20
  • نویسنده موضوع
  • #2
حتماً شما هم تا به حال اسم بیف استراگانف به گوشتان خورده است و یا اسم آن را در فهرست غذای رستوران ها دیده اید اما بیف استراگانف چیست؟ یک غذای اصالتاٌ روسی است که مواد اولیه آن شامل تکه های فیله گوشت، خامه و قارچ میشود. برخی بیف استراگانف را بدون خامه با سس سفید (سس بشامل) هم درست میکنند. اما طعم آن با خامه پر چرب بسیار خوشمزه تر و البته پر کالری تر است. همانطور که گفتیم بیف استراگانف در اصل با فیله گوشت قرمز درست میشود اما برخی بیف استراگانف با مرغ هم درست میکنند و برای تهیه آن به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده میکنند که همان چیکن استراگانف است. از آنجایی که ما ایرانی ها علاقه ی زیادی به گوشت قرمز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : `Nastaran

`Nastaran

مدیر بازنشسته
سطح
29
 
ارسالی‌ها
951
پسندها
20,552
امتیازها
42,073
مدال‌ها
21
سن
20
  • نویسنده موضوع
  • #3
مرحله دوم:
در این مرحله گوشت را همراه پیاز کمی تفت دهید تا دو طرف گوشت کمی سرخ شود.

دقت کنید که زیاد روی شعله نباشد چرا که در این صورت گوشت شما سفت میشود.

سپس به اندازه یک استکان آب اضافه کنید تا گوشت شما بپزد.


مرحله سوم:
در ادامه گوشت ها را از ماهیتابه بیرون بیاورید، کمی از آب گوشت را نگه دارید قارچ ها ی خورد شده را داخل همین ماهیتابه با آب گوشت کمی تفت دهید با شعله زیاد تا قارچ ها آب نیاندازد. در ادامه خامه را اضافه کنید یکی دو جوش که خورد گوشت را اضافه کنید ا طعم مواد به خورد هم برود.

قارچ بیف استراگانف
 
امضا : `Nastaran

`Nastaran

مدیر بازنشسته
سطح
29
 
ارسالی‌ها
951
پسندها
20,552
امتیازها
42,073
مدال‌ها
21
سن
20
  • نویسنده موضوع
  • #4
بیف استراگانف بدون خامه:
اگر نمی خواهید از خامه در تهیه این غذا استفاده کنید به راحتی میتوانید در مرحله سوم کمی آرد را با آب گوشت مخلوط کرده و هم بزنید تا آرد گلوله نشود. و ادامه مراحل را انجام دهید اگر سس شما زیادی سفت بود کمی شیر و یا آب اضافه کنید و اگر زیادی رقیق بود کمی آرد اضافه کنید تا سس نسجم تر شود.

بیف استراگانف مرحله آخر
 
امضا : `Nastaran

`Nastaran

مدیر بازنشسته
سطح
29
 
ارسالی‌ها
951
پسندها
20,552
امتیازها
42,073
مدال‌ها
21
سن
20
  • نویسنده موضوع
  • #5
نکات کلیدی تهیه بیف استراگانف:

– بیف استراگانف با پاستا ترکیب بسیار خوشمزه ای میشود اما میتوانید بیف استراگانوف خوشمزه را با یک سالاد خوشمزه و یا حتی با برنج نوش جان کنید.

– برخی نمک و فلفل را را در مرحله دوم اضافه میکنند اما برخی تصور میکنند اضافه کردن نمک به گوشت در این مرحله باعث سفت شدن گوشت میشود و نمک را در مرحله آخر اضافه میکنند.

– برخی کمی سس خردل هم برای مزه دار کردن اضافه میکنند.
منبع:ایران کوک
 
آخرین ویرایش
امضا : `Nastaran
عقب
بالا