- ارسالیها
- 951
- پسندها
- 20,552
- امتیازها
- 42,073
- مدالها
- 21
- سن
- 20
- نویسنده موضوع
- #1
زردچوبه ماده غذایی است که به عنوان عضو اصلی غذاها در همه آشپزخانهها وجود دارد. این ادویه طلایی رنگ علاوه بر اینکه یک چاشنی فوقالعاده است، خواص قوی و ضدالتهابی نیز دارد.
به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت)، زردچوبه ماده غذایی است که به عنوان عضو اصلی غذاها در همه آشپزخانهها وجود دارد. این ادویه طلایی رنگ علاوه بر یک چاشنی فوقالعاده خواص قوی و ضد التهابی نیز دارد.
براساس گزارش «مدیکال دیلی»، در اینجا به برخی از خواص زردچوبه میپردازیم:
جلوگیری از بیماریهای مزمن
زردچوبه دارای ترکیبات طبیعی ضد التهابی به نام «کورکومینوئیدها» (ماده زردرنگ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.