- نویسنده موضوع
- #1
کتاب کاملی درباره آنچه مصریان میخوردند احتمالا هرگز نوشته نخواهد شد. هیچ دستورغذایی تا به حال پیدا نشده، اما یک نظریه را میتواند از تاریخ و هنرشان برداشت کرد. برخی مواد اولیه توسط همه طبقات اجتماعی استفاده میشدند، اما افراد عادی اجازه نداشتند به غذاهای خاصی دسترسی داشته باشند. مثلا ماهی نمک سود شده منحصرا توسط کاهنان مصرف میشد.
نان و آب قوت غالب افراد طبقه پایین اجتماع بود. علاوه بر این غذاهایی با پایه غلات مثل فرنی، گوشت، عسل، خرما، میوه و سبزیجات وحشی هم وجود داشت. کارگران دو بار در روز غذا میخوردند. صبحانه آنها شامل نان و پیاز میشد. شام آنها هم میتوانست نان، گوشت و سبزیجات پخته باشد.
اشراف میتوانستند از سبزیجات، گوشت، غلات و لبنیات در همه وعدههای غذایی استفاده کنند. اما...
نان و آب قوت غالب افراد طبقه پایین اجتماع بود. علاوه بر این غذاهایی با پایه غلات مثل فرنی، گوشت، عسل، خرما، میوه و سبزیجات وحشی هم وجود داشت. کارگران دو بار در روز غذا میخوردند. صبحانه آنها شامل نان و پیاز میشد. شام آنها هم میتوانست نان، گوشت و سبزیجات پخته باشد.
اشراف میتوانستند از سبزیجات، گوشت، غلات و لبنیات در همه وعدههای غذایی استفاده کنند. اما...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.