استقلال 2- پارس جنوبی صفر ب*و*سِه‌های سمی پاتوسی

• نویسنده موضوع wakeup
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 163
  • کاربران تگ شده هیچ

wakeup

کاربر ارشد
کاربر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
20/8/18
ارسالی‌ها
3,628
پسندها
12,909
امتیازها
54,873
مدال‌ها
8
سطح
7

• نویسنده موضوع
استقلال تهران بعد از دو تساوی و چهار پیروزی پیاپی طی 6 هفته، در دیدار اخیر لیگ برتر با یک گل در خانه تراکتورسازی شکست خورد و کمی از جمع مدعیان قهرمانی فاصله گرفت، اما شاگردان وینفرد شفر امشب باخت هفته قبل را جبران کردند و با نمایشی کاملا برتر نسبت به پارس جنوبی و دو گلی که روی تاثیرگذاری مستقیم آیاندا پاتوسی، خرید جدیدشان به ثمر رسید، جمی‌ها را شکست دادند تا ادامه فصل را امیدوارانه‌تر دنبال کنند؛ پارس جنوبی نیز با این شکست 24 امتیازی و در رده هفتم جدول باقی ماند.

هفته نوزدهم لیگ برتر؛ چهارشنبه: 97/12/01 ؛ ساعت 18:30
استادیوم: آزادی/ تماشاگر: 16 هزار نفر
داور: حسن اکرمی؛ کمک‌ها: بابک داوری و سید اسد حاج‌محمدی؛ داور چهارم: حمید سبحانی/ کمک داوران خط: موعود بنیادی‌فر و سید علی میرغفاری/...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : wakeup

wakeup

کاربر ارشد
کاربر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
20/8/18
ارسالی‌ها
3,628
پسندها
12,909
امتیازها
54,873
مدال‌ها
8
سطح
7

• نویسنده موضوع
وینفرد شفر پس از برتری استقلال مقابل پارس جنوبی گفت: همه بازی‌ها برای ما مهم است و باید در تمام آنها به برتری برسیم؛ قبلا گفتم حریف قدرتمندی امروز مقابل ما خواهد بود و باید 100 درصد توان خود را به کار می‌گرفتیم.

او ادامه داد: نکته‌ای که فراموش کردیم، زدن گل‌های سوم و چهارم بود؛ پارس جنوبی تیم قدرتمندی بود و روی پاس‌های بلند عملکرد خوبی داشت؛ هرچه بود تمام شد و به برتری رسیدیم.

سرمربی استقلال درخصوص عملکرد پاتوسی اظهار کرد: می‌دانستیم پاتوسی بازیکن خیلی خوبی است؛ عملکرد او در همه بازی‌ها را دیده بودیم؛ به همین خاطر با مدیر عامل باشگاه صحبت کردیم و درخواست دادیم تا لطفا او را به تیم اضافه کنند؛ در 20 دقیقه آخر بازی یک مقدار خسته بود و باید تغییر می‌دادیم؛ پاتوسی هنوز برای 90 دقیقه...

wakeup

کاربر ارشد
کاربر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
20/8/18
ارسالی‌ها
3,628
پسندها
12,909
امتیازها
54,873
مدال‌ها
8
سطح
7

• نویسنده موضوع
تارتار: پسرم جا پای من نمی‌گذارد!

مهدی تارتار پس از شکست تیمش برابر استقلال اظهار کرد: بازی دو نیمه متفاوت داشت؛ در نیمه اول استقلال با توجه به باخت هفته قبل، واقعا خیلی با انگیزه کار کرد و زود به گل رسید.

او درباره گل‌هایی که دریافت کردند، گفت: گل اول اشتباه ما بود و خودمان وارد دروازه کردیم؛ گل دوم استقلال نیز یک کار ایستگاهی ترکیبی بود که مجددا ما اشتباه کردیم؛ فکر نمی‌کردیم این اتفاق بیافتد.

سرمربی پارس جنوبی عنوان کرد: در نیمه دوم بهتر کار کردیم و بچه‌های ما تلاش کردند ولی از آن طرف استقلال هم در ضد حملات یکی، دو موقعیت به دست آورد و ما بد عمل کردیم و از طرفی، رحمان احمدی نمایش خوبی داشت که از او تشکر می‌کنم...

wakeup

کاربر ارشد
کاربر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
20/8/18
ارسالی‌ها
3,628
پسندها
12,909
امتیازها
54,873
مدال‌ها
8
سطح
7

• نویسنده موضوع
تارتار: گل زودهنگام برنامه های ما را به هم ریخت

مهدی تارتار با حضور در نشست خبری بعد از دیدار با استقلال گفت: بازی دو نیمه متفاوت داشت و ما در ابتدای نیمه اول با گل زودهنگام غافلگیر شدیم و برنامه ما به هم ریخت و سپس گل دوم را دریافت کردیم. استقلال محکوم به برد بود و با انگیزه شروع کرد اما ما در نیمه دوم بهتر بودیم و می توانستیم به گل برسیم. استقلال در چند ضد حمله خطرناک ظاهر شد اما احمدی خوب عمل کرد و ما را در بازی نگه داشت. به استقلالی ها برای این برد تبریک می گویم و از هواداران که شب گذشته راه افتادند و امروز رسیدند عذر خواهی می کنم و امیدوارم در آینده بهتر عمل کنیم.

وی در ادامه درباره مشکلات مالی این باشگاه خاطر نشان کرد...

wakeup

کاربر ارشد
کاربر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
20/8/18
ارسالی‌ها
3,628
پسندها
12,909
امتیازها
54,873
مدال‌ها
8
سطح
7

• نویسنده موضوع
مظفری زاده: تصمیم داور درمورد پنالتی اشتباه بود

دیدار عقب افتاده استقلال و پارس جنوبی با برتری 2 برصفر آبی پوشان پایتخت به اتمام رسید.

پس از اتمام این دیدارسعید مظفری زاده، کارشناس داوری فوتبال در مورد قضاوت حسن اکرمی در دیدار امروز نظرش را اعلام کرد که بر حسب تفکیک دقایق به شرح زیر است .

داور در دقیقه 22 روزبه چشمی را مطابق قانون جریمه کرد.

در دقیقه 26 داور دیدار درگیری منشا در محوطه جریمه را به درستی دستور به ادامه بازی داد. دردقیقه 30 در حالی حسن اکرمی حرکت مدافع پارس روی صیاد منش را پنالتی تشخیص داد که مسیر حرکت توپ نشان می داد که مدافع پارس توپ را زده و تصمیم آقای اکرمی در این صحنه درست به نظر نمی...

wakeup

کاربر ارشد
کاربر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
20/8/18
ارسالی‌ها
3,628
پسندها
12,909
امتیازها
54,873
مدال‌ها
8
سطح
7

• نویسنده موضوع
پاتوسی: تماشاگران استقلال شگفت انگیز هستند

آیاندا پاتوسی بازیکنان استقلال که اولین بازی خود را با پیراهن این تیم انجام پس از ثبت یک گل و یک پاس گل خاطره‌ خوبی در ذهن هواداران ایجاد کرد و از کیفیت خود پرده برداشت. این بازیکن آفریقایی بعد از این پیروزی مقابل خبرنگاران قرار گرفت و گفت: خیلی خوشحالم که سه امتیاز بازی را با یک نمایش خوب دریافت کردیم. نکته مهم‌تر این بود که تماشاگران شگفت انگیز بودند و از این قضیه سورپرایز شدم.

هافبک استقلال در خصوص ضربات ایستگاهیش که هر دو منجر به گل شد نیز گفت:
سرمربی به من گفتند که کرنر و ضربات ایستگاهی را مستقیم به سمت دروازه بزنم و من این کار را انجام دادم و خوشبختانه هر دو تبدیل به...

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا