- نویسنده موضوع
- مدیر
- #11
لازانیاى تن ماهى
مواد لازم:
روش تهیه:
خمیر لازانیا را پهن كرده سپس یك لایه سس پامادورو روی آن مالیده و با یك لایه پنیر موتزارلا آن را پر میكنیم و بعد تن ماهی از هم جدا شده را به همراه سیر و ریحان و زیتون روی آن قرار میدهیم و مقداری پنیر پارمسان میافزاییم. خمیر را رول كرده و با سیر و مقداری پنیر خمیر را تزیین میكنیم.
دما: 280 درجه سانتیگراد، زمان: 6دقیقه
مواد لازم:
- خمیر لازانیا
- تن ماهی: 50 گرم
- سیر تازه: 10 گرم
- زیتون: 15 گرم
- ریحان خرد شده: 25 گرم
- سس پامادورو: 40 گرم
- پنیر پارمسان: 20 گرم
- پنیر موتزارلا: 20 گرم
- آویشن: به مقدار لازم
روش تهیه:
خمیر لازانیا را پهن كرده سپس یك لایه سس پامادورو روی آن مالیده و با یك لایه پنیر موتزارلا آن را پر میكنیم و بعد تن ماهی از هم جدا شده را به همراه سیر و ریحان و زیتون روی آن قرار میدهیم و مقداری پنیر پارمسان میافزاییم. خمیر را رول كرده و با سیر و مقداری پنیر خمیر را تزیین میكنیم.
دما: 280 درجه سانتیگراد، زمان: 6دقیقه