atrin.j کاربر انجمن سطح 11 ارسالیها 397 پسندها 2,917 امتیازها 21,773 مدالها 7 12/8/17 #101 ♚♔ƇƦƛȤƳ ƓƦЄЄƝ ƧƤƖƦƖƬ♚♔ گفت خیلی راحت با همه چیز کنار میای و این مسئله اصلا خوب نیست! کلیک کنید تا باز شود... کنار نیام که چی بشه تهش؟ امضا : atrin.j
♚♔ƇƦƛȤƳ ƓƦЄЄƝ ƧƤƖƦƖƬ♚♔ گفت خیلی راحت با همه چیز کنار میای و این مسئله اصلا خوب نیست! کلیک کنید تا باز شود... کنار نیام که چی بشه تهش؟
تیام کاربر فعال سطح 2 ارسالیها 42 پسندها 2,192 امتیازها 24,073 مدالها 1 12/8/17 #102 ن منطق ن احساس فراموشی بگیر مثل من اقا اترین امضا : تیام
PaRIsA-R کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 464 پسندها 2,771 امتیازها 26,473 مدالها 16 12/8/17 #103 ♚♔ƇƦƛȤƳ ƓƦЄЄƝ ƧƤƖƦƖƬ♚♔ گفت من تنها نیستم یک نواخت شو! کلیک کنید تا باز شود... یک نواختم خیلی تو خودت ریختی امضا : PaRIsA-R
♚♔ƇƦƛȤƳ ƓƦЄЄƝ ƧƤƖƦƖƬ♚♔ گفت من تنها نیستم یک نواخت شو! کلیک کنید تا باز شود... یک نواختم خیلی تو خودت ریختی
atrin.j کاربر انجمن سطح 11 ارسالیها 397 پسندها 2,917 امتیازها 21,773 مدالها 7 12/8/17 #104 suzan... گفت ن منطق ن احساس فراموشی بگیر مثل من اقا اترین کلیک کنید تا باز شود... فراموشی رو خیلی وقته گرفتم از وقتی ده سالم بود PARISA-R گفت یک نواختم خیلی تو خودت ریختی کلیک کنید تا باز شود... ساده نباش امضا : atrin.j
suzan... گفت ن منطق ن احساس فراموشی بگیر مثل من اقا اترین کلیک کنید تا باز شود... فراموشی رو خیلی وقته گرفتم از وقتی ده سالم بود PARISA-R گفت یک نواختم خیلی تو خودت ریختی کلیک کنید تا باز شود... ساده نباش
atrin.j کاربر انجمن سطح 11 ارسالیها 397 پسندها 2,917 امتیازها 21,773 مدالها 7 12/8/17 #105 ♚♔ƇƦƛȤƳ ƓƦЄЄƝ ƧƤƖƦƖƬ♚♔ گفت کنار اومدنت خوب نیست مثل این میمونه که شست و شوی مغزیت بدن میفهمی چی میگم؟ گاهی رو مخم راه میری کلیک کنید تا باز شود... پیاده روی رو دوست دارم :) میدونم چی میگی تو هم ساده بگذر امضا : atrin.j
♚♔ƇƦƛȤƳ ƓƦЄЄƝ ƧƤƖƦƖƬ♚♔ گفت کنار اومدنت خوب نیست مثل این میمونه که شست و شوی مغزیت بدن میفهمی چی میگم؟ گاهی رو مخم راه میری کلیک کنید تا باز شود... پیاده روی رو دوست دارم :) میدونم چی میگی تو هم ساده بگذر
atrin.j کاربر انجمن سطح 11 ارسالیها 397 پسندها 2,917 امتیازها 21,773 مدالها 7 12/8/17 #106 ♚♔ƇƦƛȤƳ ƓƦЄЄƝ ƧƤƖƦƖƬ♚♔ گفت یوهویی عوض نشو سخته بیرون ریختن به فکر اسکیرین شاتای بعدش باش کلیک کنید تا باز شود... انقدر نامرد نیستم که اسکیرین بگیرم فکر نکنم بقیه هم انقدر نامرد باشن امضا : atrin.j
♚♔ƇƦƛȤƳ ƓƦЄЄƝ ƧƤƖƦƖƬ♚♔ گفت یوهویی عوض نشو سخته بیرون ریختن به فکر اسکیرین شاتای بعدش باش کلیک کنید تا باز شود... انقدر نامرد نیستم که اسکیرین بگیرم فکر نکنم بقیه هم انقدر نامرد باشن
PaRIsA-R کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 464 پسندها 2,771 امتیازها 26,473 مدالها 16 12/8/17 #107 ♚♔ƇƦƛȤƳ ƓƦЄЄƝ ƧƤƖƦƖƬ♚♔ گفت یوهویی عوض نشو سخته بیرون ریختن به فکر اسکیرین شاتای بعدش باش کلیک کنید تا باز شود... با هر کسی نمیشه درد و دل کرد شاید اسکرین شاتی بعدش نباشه امضا : PaRIsA-R
♚♔ƇƦƛȤƳ ƓƦЄЄƝ ƧƤƖƦƖƬ♚♔ گفت یوهویی عوض نشو سخته بیرون ریختن به فکر اسکیرین شاتای بعدش باش کلیک کنید تا باز شود... با هر کسی نمیشه درد و دل کرد شاید اسکرین شاتی بعدش نباشه
atrin.j کاربر انجمن سطح 11 ارسالیها 397 پسندها 2,917 امتیازها 21,773 مدالها 7 12/8/17 #108 ♚♔ƇƦƛȤƳ ƓƦЄЄƝ ƧƤƖƦƖƬ♚♔ گفت خیلی ساده ای! کلیک کنید تا باز شود... ساده نیستم که به هیچ کسی اعتماد ندارم بدبین نباش امضا : atrin.j
♚♔ƇƦƛȤƳ ƓƦЄЄƝ ƧƤƖƦƖƬ♚♔ گفت خیلی ساده ای! کلیک کنید تا باز شود... ساده نیستم که به هیچ کسی اعتماد ندارم بدبین نباش
PaRIsA-R کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 464 پسندها 2,771 امتیازها 26,473 مدالها 16 12/8/17 #109 ♚♔ƇƦƛȤƳ ƓƦЄЄƝ ƧƤƖƦƖƬ♚♔ گفت بعید میدونم گاهی بیش از حد درک میکنی! در حدی که میشه طرف خودشو با تو اشتباه بگیره:/ کلیک کنید تا باز شود... مطمئنم هنوز آدم هایی درو برات وجود داشته باشه که از درد و دلت اسکرین نگیرن بهتره چشماتو باز کنی امضا : PaRIsA-R
♚♔ƇƦƛȤƳ ƓƦЄЄƝ ƧƤƖƦƖƬ♚♔ گفت بعید میدونم گاهی بیش از حد درک میکنی! در حدی که میشه طرف خودشو با تو اشتباه بگیره:/ کلیک کنید تا باز شود... مطمئنم هنوز آدم هایی درو برات وجود داشته باشه که از درد و دلت اسکرین نگیرن بهتره چشماتو باز کنی
PaRIsA-R کاربر نیمه فعال سطح 13 ارسالیها 464 پسندها 2,771 امتیازها 26,473 مدالها 16 12/8/17 #110 ♚♔ƇƦƛȤƳ ƓƦЄЄƝ ƧƤƖƦƖƬ♚♔ گفت امید الکی نده وجدانا :/ کلیک کنید تا باز شود... امید الکی نیست کمی امید وار باش امضا : PaRIsA-R
♚♔ƇƦƛȤƳ ƓƦЄЄƝ ƧƤƖƦƖƬ♚♔ گفت امید الکی نده وجدانا :/ کلیک کنید تا باز شود... امید الکی نیست کمی امید وار باش