zeinab z کاربر فعال سطح 16 ارسالیها 735 پسندها 8,836 امتیازها 31,973 مدالها 17 سن 24 13/8/17 #231 خیلی غدی امضا : zeinab z
Hamraz.raz رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 130 پسندها 264 امتیازها 2,333 مدالها 1 13/8/17 #232 زیادی مذهبی هستی
zeinab z کاربر فعال سطح 16 ارسالیها 735 پسندها 8,836 امتیازها 31,973 مدالها 17 سن 24 13/8/17 #233 هرکس یه اعتقادی داره. منم به اون بالایی خیلی مطمئنم خیلی دوست داری اعتقادتو که خودت ازش مطمئن نیستی و فقط عقاید خودته به دیگران هم تحمیل کنی امضا : zeinab z
هرکس یه اعتقادی داره. منم به اون بالایی خیلی مطمئنم خیلی دوست داری اعتقادتو که خودت ازش مطمئن نیستی و فقط عقاید خودته به دیگران هم تحمیل کنی
Hamraz.raz رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 130 پسندها 264 امتیازها 2,333 مدالها 1 13/8/17 #234 من عقاید خودمو تحمیل نمیکنم و دارم روشون کار میکنم و ادعای خدایی ندارم خودتو محدود میکنی، خیلی محدود
zeinab z کاربر فعال سطح 16 ارسالیها 735 پسندها 8,836 امتیازها 31,973 مدالها 17 سن 24 13/8/17 #235 Hamraz.raz گفت من عقاید خودمو تحمیل نمیکنم و دارم روشون کار میکنم و ادعای خدایی ندارم خودتو محدود میکنی، خیلی محدود کلیک کنید تا باز شود... اگه تحمیل نمیکنی پس اینجوری رفتار نکن :) من اصلا محدود نیستم هرکاری که دلم بخواد انجام میدم اما کارایی که دوست دارم اونجوری نیستن که خدا دوست نداشته باشه من از چیزهایی لذت میبرم که شاید برای تو و بقیه مسخره باشه اما برای من بسیار لذتبخشن خیلی دعوا دوست داری امضا : zeinab z
Hamraz.raz گفت من عقاید خودمو تحمیل نمیکنم و دارم روشون کار میکنم و ادعای خدایی ندارم خودتو محدود میکنی، خیلی محدود کلیک کنید تا باز شود... اگه تحمیل نمیکنی پس اینجوری رفتار نکن :) من اصلا محدود نیستم هرکاری که دلم بخواد انجام میدم اما کارایی که دوست دارم اونجوری نیستن که خدا دوست نداشته باشه من از چیزهایی لذت میبرم که شاید برای تو و بقیه مسخره باشه اما برای من بسیار لذتبخشن خیلی دعوا دوست داری
Hamraz.raz رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 130 پسندها 264 امتیازها 2,333 مدالها 1 13/8/17 #236 رفتار من به خودم مربوطه و اگه همچین فکری میکنید کاری از دستم بر نمیاد یه مثالشو خودت گفتی بعضی از مسائلی که ازشون دفاع میکنی، خودت هم بهشون اعتقاد نداری و اگه ام داری خیلی کمرنگه
رفتار من به خودم مربوطه و اگه همچین فکری میکنید کاری از دستم بر نمیاد یه مثالشو خودت گفتی بعضی از مسائلی که ازشون دفاع میکنی، خودت هم بهشون اعتقاد نداری و اگه ام داری خیلی کمرنگه
zeinab z کاربر فعال سطح 16 ارسالیها 735 پسندها 8,836 امتیازها 31,973 مدالها 17 سن 24 13/8/17 #237 Hamraz.raz گفت رفتار من به خودم مربوطه و اگه همچین فکری میکنید کاری از دستم بر نمیاد یه مثالشو خودت گفتی بعضی از مسائلی که ازشون دفاع میکنی، خودت هم بهشون اعتقاد نداری و اگه ام داری خیلی کمرنگه کلیک کنید تا باز شود... رفتارت به خودت مربوطه کاملا درست اما در صورتی که به دیگران بی احترامی نشه اینطور نیست. هرکس از چیزی دفاع میکنه که خودش بهشون اعتقاد داره دوست داری خودتو بد جلوه بدی امضا : zeinab z
Hamraz.raz گفت رفتار من به خودم مربوطه و اگه همچین فکری میکنید کاری از دستم بر نمیاد یه مثالشو خودت گفتی بعضی از مسائلی که ازشون دفاع میکنی، خودت هم بهشون اعتقاد نداری و اگه ام داری خیلی کمرنگه کلیک کنید تا باز شود... رفتارت به خودت مربوطه کاملا درست اما در صورتی که به دیگران بی احترامی نشه اینطور نیست. هرکس از چیزی دفاع میکنه که خودش بهشون اعتقاد داره دوست داری خودتو بد جلوه بدی
Hamraz.raz رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 130 پسندها 264 امتیازها 2,333 مدالها 1 13/8/17 #238 نه لزوما! ادم هایی هستند که از چیزی دفاع میکنند که بهش اعتقاد ندارند خودتو دست بالا میگیری و مغروری
تیام کاربر فعال سطح 2 ارسالیها 42 پسندها 2,192 امتیازها 24,073 مدالها 1 13/8/17 #239 k.v گفت گل من من هر کسی نیستم کلیک کنید تا باز شود... همه الان واسم هرکسین عزیزم ازش دلخور نباش امضا : تیام
zeinab z کاربر فعال سطح 16 ارسالیها 735 پسندها 8,836 امتیازها 31,973 مدالها 17 سن 24 13/8/17 #240 Hamraz.raz گفت نه لزوما! ادم هایی هستند که از چیزی دفاع میکنند که بهش اعتقاد ندارند خودتو دست بالا میگیری و مغروری کلیک کنید تا باز شود... من از اون دسته مبرام تنها چیزی که تو وجودم نیست غروره. به شدت ادم خاکی و صمیمی ای هستم با کسایی که باهام خوش رفتارن و دوستشون دارم چرا فکر میکنی افکار بقیه غلطه امضا : zeinab z
Hamraz.raz گفت نه لزوما! ادم هایی هستند که از چیزی دفاع میکنند که بهش اعتقاد ندارند خودتو دست بالا میگیری و مغروری کلیک کنید تا باز شود... من از اون دسته مبرام تنها چیزی که تو وجودم نیست غروره. به شدت ادم خاکی و صمیمی ای هستم با کسایی که باهام خوش رفتارن و دوستشون دارم چرا فکر میکنی افکار بقیه غلطه