سامیار زاهد نویسنده ادبیات سطح 5 ارسالیها 1,134 پسندها 50,844 امتیازها 61,573 مدالها 4 محل سکونت لاهیجان 2/3/19 #31 {.Стρангеρ.} گفت دومی =/ دائم الخستم پیانو میزنم عاشق رشته ایم ک میخونم کلیک کنید تا باز شود... اولی داغونم حالم ازت بهم میخوره عاشقتم امضا : سامیار زاهد
{.Стρангеρ.} گفت دومی =/ دائم الخستم پیانو میزنم عاشق رشته ایم ک میخونم کلیک کنید تا باز شود... اولی داغونم حالم ازت بهم میخوره عاشقتم
I'MAN کاربر فعال سطح 6 ارسالیها 862 پسندها 23,306 امتیازها 47,073 مدالها 6 محل سکونت MHD 2/3/19 محروم #32 {.Стρангеρ.} گفت دومی =/ دائم الخستم پیانو میزنم عاشق رشته ایم ک میخونم کلیک کنید تا باز شود... دومي ١_خيلي تنبلم ٢_خيلي درسخونم ٣_آشپزي بلدم
{.Стρангеρ.} گفت دومی =/ دائم الخستم پیانو میزنم عاشق رشته ایم ک میخونم کلیک کنید تا باز شود... دومي ١_خيلي تنبلم ٢_خيلي درسخونم ٣_آشپزي بلدم
`Nastaran مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 951 پسندها 20,552 امتیازها 42,073 مدالها 21 2/3/19 #33 {.Стρангеρ.} گفت دومی =/ دائم الخستم پیانو میزنم عاشق رشته ایم ک میخونم کلیک کنید تا باز شود... اولی ب همه چی بی تفاوتم رژیمم قدم خیلی بلنده :/ امضا : `Nastaran
{.Стρангеρ.} گفت دومی =/ دائم الخستم پیانو میزنم عاشق رشته ایم ک میخونم کلیک کنید تا باز شود... اولی ب همه چی بی تفاوتم رژیمم قدم خیلی بلنده :/
`Nastaran مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 951 پسندها 20,552 امتیازها 42,073 مدالها 21 2/3/19 #34 samiar7 گفت اولی داغونم حالم ازت بهم میخوره عاشقتم کلیک کنید تا باز شود... سومی خیلی خیلی پرحرفم از بلندی نمیترسم فیلم ترسناک دوس دارم امضا : `Nastaran
samiar7 گفت اولی داغونم حالم ازت بهم میخوره عاشقتم کلیک کنید تا باز شود... سومی خیلی خیلی پرحرفم از بلندی نمیترسم فیلم ترسناک دوس دارم
°.ELENA.° کاربر فعال سطح 39 ارسالیها 999 پسندها 45,894 امتیازها 61,573 مدالها 27 محل سکونت کهکشان احساسات درهم 2/3/19 #35 WhyiMãN گفت دومي ١_خيلي تنبلم ٢_خيلي درسخونم ٣_آشپزي بلدم کلیک کنید تا باز شود... سومی نویسندم هیچی و با لواشک و بستنی عوض نمیکنم چشام خیلی خیلی ضعیفه امضا : °.ELENA.°
WhyiMãN گفت دومي ١_خيلي تنبلم ٢_خيلي درسخونم ٣_آشپزي بلدم کلیک کنید تا باز شود... سومی نویسندم هیچی و با لواشک و بستنی عوض نمیکنم چشام خیلی خیلی ضعیفه
سامیار زاهد نویسنده ادبیات سطح 5 ارسالیها 1,134 پسندها 50,844 امتیازها 61,573 مدالها 4 محل سکونت لاهیجان 2/3/19 #36 ..:Nastaran:.. گفت سومی خیلی خیلی پرحرفم از بلندی نمیترسم فیلم ترسناک دوس دارم کلیک کنید تا باز شود... دومی پر حرفم رفتارام چندشه با سکوتم عصبیت میکنم امضا : سامیار زاهد
..:Nastaran:.. گفت سومی خیلی خیلی پرحرفم از بلندی نمیترسم فیلم ترسناک دوس دارم کلیک کنید تا باز شود... دومی پر حرفم رفتارام چندشه با سکوتم عصبیت میکنم
`Nastaran مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 951 پسندها 20,552 امتیازها 42,073 مدالها 21 2/3/19 #37 samiar7 گفت دومی پر حرفم رفتارام چندشه با سکوتم عصبیت میکنم کلیک کنید تا باز شود... اشتباهه اولی میشد اولی خیلی میخوابم عصبیم حالم عالیه امضا : `Nastaran
samiar7 گفت دومی پر حرفم رفتارام چندشه با سکوتم عصبیت میکنم کلیک کنید تا باز شود... اشتباهه اولی میشد اولی خیلی میخوابم عصبیم حالم عالیه
I'MAN کاربر فعال سطح 6 ارسالیها 862 پسندها 23,306 امتیازها 47,073 مدالها 6 محل سکونت MHD 2/3/19 محروم #38 {.Стρангеρ.} گفت سومی نویسندم هیچی و با لواشک و بستنی عوض نمیکنم چشام خیلی خیلی ضعیفه کلیک کنید تا باز شود... سومي ادم رو راستي عم ادم مشكوكيم دروغگو نيستم!
{.Стρангеρ.} گفت سومی نویسندم هیچی و با لواشک و بستنی عوض نمیکنم چشام خیلی خیلی ضعیفه کلیک کنید تا باز شود... سومي ادم رو راستي عم ادم مشكوكيم دروغگو نيستم!
°.ELENA.° کاربر فعال سطح 39 ارسالیها 999 پسندها 45,894 امتیازها 61,573 مدالها 27 محل سکونت کهکشان احساسات درهم 2/3/19 #39 WhyiMãN گفت سومي ادم رو راستي عم ادم مشكوكيم دروغگو نيستم! کلیک کنید تا باز شود... سه تاش درسته ب نظرم =/ دومي شاید اسکیت بازم رقصم خوبه استقلالیم امضا : °.ELENA.°
WhyiMãN گفت سومي ادم رو راستي عم ادم مشكوكيم دروغگو نيستم! کلیک کنید تا باز شود... سه تاش درسته ب نظرم =/ دومي شاید اسکیت بازم رقصم خوبه استقلالیم
YGNeae کاربر خبره سطح 40 ارسالیها 5,997 پسندها 41,959 امتیازها 0 مدالها 31 محل سکونت Hotel Diablo 2/3/19 #40 {.Стρангеρ.} گفت سه تاش درسته ب نظرم =/ دومي شاید اسکیت بازم رقصم خوبه استقلالیم کلیک کنید تا باز شود... استقلالی دروغه : با فوتبال زندگی میکنم عاشق ادبیات زبان های مختلفم عاشق ریاضیم امضا : YGNeae
{.Стρангеρ.} گفت سه تاش درسته ب نظرم =/ دومي شاید اسکیت بازم رقصم خوبه استقلالیم کلیک کنید تا باز شود... استقلالی دروغه : با فوتبال زندگی میکنم عاشق ادبیات زبان های مختلفم عاشق ریاضیم