♡Aʏʟᴀʀ♡ : همیشه موفق و سالم باشی عشق من و لبخند رو لبت باشه BBaharak : بهترین چیزها رو برات ارزو دارم و از وجودت شکرگزارم ..:Nastaran:.. : ممنون از همه کارهایی که انجام می دی خیلی دوست دارم βĹĂČĶ_QÚĔĔŃ : عشق خودمی تو، امیدوارم سال خوبی داشته باشی شیطونم {Judi Abot} : ایشالا همیشه موفق باشی عزیزم و سال خوبی رو برات ارزو دارم HHasti.R : ایشالا زود برگردی و سال خوبی رو برات ارزو دارم عزیزم نسترن بانو : امیدوارم سال خوبی داشته باشی عزیزم، یه دنیا ممنون بابت داستان های زیبایی که خلق می کنی Zahra_m : سال خوبی رو برات ارزو دارم امیدوارم به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Nنرگس امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی اولین دوست و مهربونترین دوستم توی این انجمن! Zahra_m خیلی دوست دارم امیدوارم به همه ی آرزوهات برسی وهمیشه از زندگی و ظاهرت راضی باشی@_@ βĹĂČĶ_QÚĔĔŃ امیدوارم یه روز بتونم سرعقل بیارمت خواهر شیطون و دوست داشتنی خودم^^ آرزو دارم تو سال جدید همش از موفقیتات برام تعریف کنی ..:Nastaran:.. از تو یکی هرچی بگم کم گفتم. مهمترین و بزرگترین آرزوم برای تو اینه که امسال بتونی درستترین تصمیمو بگیری خودت میدونی چیزی که قراره انتخاب کنی کل زندگیتو رقم میزنه پس از ته دلم آرزو میکنم که با چشم باز انتخاب کنی و از انتخاب راضی باشی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.