- ارسالیها
- 461
- پسندها
- 2,878
- امتیازها
- 15,073
- مدالها
- 11
- نویسنده موضوع
- #1
اگر شما هم از آن دسته افراد هستید که به رژیم سالم گیاهی روز آورده اید یا وجترین میباشید، نکات زیر را به هیچ عنوان از دست ندهید. در این مطلب فوت و فنهای آشپزی گیاهی را به شما آموزش داده ایم که باعث افزایش مهارت آشپزی شما و خوش طعم شدن غذاهایتان میشود.
۱ – حبوباتی، چون عدس، ماش، لوبیا و نخود را در مخلوط کن هرگز خرد نکنید، زیرا خرد کردن زیاد این مواد غذایی باعث از بین رفتن آنزیم و خاصیت غذایی آنها میشود.
۲ – پیاز را به دلیل اینکه تلخ میشود، هیچ گاه چرخ نکنید.
۳ – از سبزیجات معطر مثل نعناع، مرزه، ترخون و… در غذا کم استفاده شود، چون غذا را تلخ میکند.
۴ –...
۱ – حبوباتی، چون عدس، ماش، لوبیا و نخود را در مخلوط کن هرگز خرد نکنید، زیرا خرد کردن زیاد این مواد غذایی باعث از بین رفتن آنزیم و خاصیت غذایی آنها میشود.
۲ – پیاز را به دلیل اینکه تلخ میشود، هیچ گاه چرخ نکنید.
۳ – از سبزیجات معطر مثل نعناع، مرزه، ترخون و… در غذا کم استفاده شود، چون غذا را تلخ میکند.
۴ –...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.