- ارسالیها
- 1,381
- پسندها
- 30,385
- امتیازها
- 63,073
- مدالها
- 13
- نویسنده موضوع
ورزش 11 - محمود فکری ستاره سابق باشگاه استقلال که اکنون به عنوان مدیر تیم شاهین بوشهر در فوتبال ایران حضور دارد، روزی یکی از مدافعان مستحکم آبیپوشان بود و از محبوبیت بالایی نیز برخوردار بود اما روز گذشته درحالی که از وی تقدیر به عمل میآمد، هواداران توجهای به او نداشتند.
در همین راستا به دلیل پارهای از مسائل و دلخوری فکری از مدافعان استقلال، وی در سخنانی جنجالی از پیوستن به این تیم در سالهای گذشته پشیمان شدهاست:
"یک لحظه در ورزشگاه فکر کردم که قبل از آقایان پورحیدری و جباری در این تیم بازی میکردم که هواداران من را به خاطر ندارند. واقعا این اتفاق برایم تعجببرانگیز بود که چطور طرفداران استقلال مرا نمیشناسند. با خودم گفتم ای کاش پیشنهاد پرسپولیس را قبول کرده بودم...
در همین راستا به دلیل پارهای از مسائل و دلخوری فکری از مدافعان استقلال، وی در سخنانی جنجالی از پیوستن به این تیم در سالهای گذشته پشیمان شدهاست:
"یک لحظه در ورزشگاه فکر کردم که قبل از آقایان پورحیدری و جباری در این تیم بازی میکردم که هواداران من را به خاطر ندارند. واقعا این اتفاق برایم تعجببرانگیز بود که چطور طرفداران استقلال مرا نمیشناسند. با خودم گفتم ای کاش پیشنهاد پرسپولیس را قبول کرده بودم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.