- تاریخ ثبتنام
 - 29/12/17
 
- ارسالیها
 - 2,070
 
- پسندها
 - 15,538
 
- امتیازها
 - 44,373
 
- مدالها
 - 22
 
- سن
 - 21
 
سطح 
                
    
    
    25
 - نویسنده موضوع
 - #1
 
این ماهی جزء گروه اول ماهیان جنوب است،از لحاظ مزه گوشت ارزش اقتصادی دارد.گوشت شیر ماهی لخم(بی خار،بدون تیغ)است.شیر ماهی از خانواده ی تون ماهیان است و در خانواده ی تون ماهیان شیر و قباد،بهترین آن ها محسوب می گردند.پولک های بدن این ماهی بسیار ظریف هستند و در زمان صید با اولین تماس دست محو می گردد و پاک می شود و معمولا هنگام عرضه در بازار فاقد پولک می باشد.البته بعضی اوقات در زیر باله های کنارین پولک باقی می ماند.دهانه ها یا پَرّه های آبشش ماهی شیر وسیع است و چسبیده به سر ماهی نیستند و به همین خاطر هست که آبشش ماهی شیر رنگش ،قرمز یا صورتی باقی نمی ماندوبه سرعت تغییر رنگ می دهد.برای دانستن و تشخیص تازگی ماهی شیر اول به چشمان ماهی دقت نمود باید شفاف باشد و رنگ چشم ماهی نباید قرمز باشد.بعد از...
	
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.