آموزشی شیر ماهی

  • نویسنده موضوع mrywm
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 266
  • کاربران تگ شده هیچ

mrywm

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/12/17
ارسالی‌ها
2,111
پسندها
15,781
امتیازها
44,373
مدال‌ها
22
سن
19
سطح
24
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
این ماهی جزء گروه اول ماهیان جنوب است،از لحاظ مزه گوشت ارزش اقتصادی دارد.گوشت شیر ماهی لخم(بی خار،بدون تیغ)است.شیر ماهی از خانواده ی تون ماهیان است و در خانواده ی تون ماهیان شیر و قباد،بهترین آن ها محسوب می گردند.پولک های بدن این ماهی بسیار ظریف هستند و در زمان صید با اولین تماس دست محو می گردد و پاک می شود و معمولا هنگام عرضه در بازار فاقد پولک می باشد.البته بعضی اوقات در زیر باله های کنارین پولک باقی می ماند.دهانه ها یا پَرّه های آبشش ماهی شیر وسیع است و چسبیده به سر ماهی نیستند و به همین خاطر هست که آبشش ماهی شیر رنگش ،قرمز یا صورتی باقی نمی ماندوبه سرعت تغییر رنگ می دهد.برای دانستن و تشخیص تازگی ماهی شیر اول به چشمان ماهی دقت نمود باید شفاف باشد و رنگ چشم ماهی نباید قرمز باشد.بعد از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : mrywm
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Narges_D

mrywm

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/12/17
ارسالی‌ها
2,111
پسندها
15,781
امتیازها
44,373
مدال‌ها
22
سن
19
سطح
24
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
Narrow-barred_Spanish_mackerel1_1.jpg240px-Heringsfass.JPG
 
امضا : mrywm

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا