متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

حافظ و سعدی چگونه مهمان شبکه چهار شدند؟

• نویسنده موضوع SHIRIN.SH
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 153
  • کاربران تگ شده هیچ

SHIRIN.SH

مدیر بازنشسته
سطح
48

ارسالی‌ها
13,757
پسندها
128,110
امتیازها
96,873
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
نویسنده و سردبیر ویژه‌برنامه تحویل سال شبکه چهار سیما ضمن تشریح فرآیند شکل‌گیری ایده حضور شاعرانی چون حافظ و سعدی در این برنامه، به انتقادات نسبت به این برنامه پاسخ داد.

حافظ و سعدی چگونه مهمان شبکه چهار شدند؟

علی میرمیرانی سردبیر و نویسنده ویژه‌برنامه تحویل سال شبکه چهار سیما در گفتگو با خبرنگار مهر درباره حضور بدل‌های حافظ و سعدی و چهره‌های فرهنگی و تاریخی ایران در این برنامه توضیح داد: زمان زیادی به نوروز نمانده بود که از من خواستند برای ویژه‌برنامه تحویل سال طرحی ارائه دهم. من هم با توجه به این زمان کم طرحی را به سرعت ارائه کردم و از من خواسته شد همان را به تولید برسانم. در این طرح گفتگو با...​
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : SHIRIN.SH

SHIRIN.SH

مدیر بازنشسته
سطح
48

ارسالی‌ها
13,757
پسندها
128,110
امتیازها
96,873
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
طراح گریم، چندشب نخوابید
این نویسنده با اشاره به گریم این چهره‌ها عنوان کرد: طراح گریم ما چند شب نخوابید تا بتواند این طراحی‌ها را اتود بزند و بعد اجرایی کند که گریمی بسیار سنگین را اجرایی کرد.
میرمیرانی درباره دلیل دعوت از حافظ و سعدی و فردوسی گفت: ما فردوسی را آوردیم تا بگوید بعد از ۳۰ سال که برای زبان پارسی زحمت کشیده است حالا ادبیات شفاهی ما در زندگی روزمره به اینجا کشیده شده است. حافظ را آوردیم تا نشان دهیم که این روزها به صاحب فال و طالع‌بینی تبدیل شده است.
وی درباره نگارش متن سوال و جواب‌های این گفتگو تصریح کرد: با توجه به خطوط قرمزی که داریم نوشتن متن در این حوزه بسیار خطیر بود البته فکر می‌کنم این متن‌ها این قابلیت را داشت که حدود چند ماه روی آن‌ها کار شود ولی باز...​
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : SHIRIN.SH

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا