متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

مطالب جالب سفر به تهران، قلب حقیقی خاورمیانه‌ (قسمت اول)

• نویسنده موضوع فاطمه سادات:)
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 440
  • کاربران تگ شده هیچ

فاطمه سادات:)

مدیر بازنشسته
سطح
14

ارسالی‌ها
1,398
پسندها
3,006
امتیازها
21,173
مدال‌ها
18
  • نویسنده موضوع
«جاش کاهیل» (Josh Cahil) یک وبلاگ نویس سفر و گردشگری است. او در رابطه با خطوط هوایی یا سفرهای پیاده‌اش به کشورهای شرقی می‌نویسد. او در پکن چین زندگی می‌کند و وبلاگش، یکی از پر خواننده ترین‌ها است. آنچه در ادمه می‌خوانید، توصیف او از تهران است:

اگر می‌خواهید زندگی در خاورمیانه‌ی حقیقی را تجربه کنید، نباید از تهران چشم بپوشید. پایتخت ایران، شهری مدرن است که باید دید و شناخت تا نقش واقعی آن در جامعه‌ی امروز ایران به درستی درک شود. در ایران مدرن که دروازه‌هایش را رو به دنیا گشوده است، تهران پتانسیل تبدیل شدن به یکی از بزرگ‌ترین شهرهای دنیای امروز را با قدرتی به مراتب بیشتر از اکنون دارد.

گاهی از خودم می‌پرسم آیا این امکان هست که یک بار دیگر، تجربه‌ای را که در سال ۲۰۰۹...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : فاطمه سادات:)

فاطمه سادات:)

مدیر بازنشسته
سطح
14

ارسالی‌ها
1,398
پسندها
3,006
امتیازها
21,173
مدال‌ها
18
  • نویسنده موضوع
برج آزادی
0ff0bdbf-2918-42f7-bee3-fd7aa98e1a32.jpg

نماد دیگر تهران، برج آزادی است که نام خود را از میدانی که در آن قرار دارد می‌گیرد؛ میدان آزادی. وقتی برای اولین بار این برج را دیدم، با خودم گفتم:«اووووو! بدک نیست!» وقتی با اتوبوس از ارمنستان می‌آمدم، اولین چشم‌اندازی که از تهران دیدم همین برج بود، چرا که کنار یک ترمینال بسیار بسیار شلوغ واقع شده بود.

ساختمان میدان «آزادی» که نقش کلیدی و بسیار مهمی در انقلاب اسلامی ایران بازی کرده است، در سال ۱۹۷۱ تکمیل شده و ۴۵ متر ارتفاع دارد و معمار آن «حسین امانت» است.

سفارت سابق آمریکا یا لانه‌ی جاسوسی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : فاطمه سادات:)
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] ISET1

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا