- ارسالیها
- 7,492
- پسندها
- 32,545
- امتیازها
- 96,874
- مدالها
- 37
- نویسنده موضوع
- #11
نان و غلات از منابع با ارزش برای تامین انرژی، در برگیرندهی بخشی از پروتئین مورد نیاز، برخی ویتامینهای ضروری و بعضی املاح مهم برای بدن هستند. متاسفانه در غلات و به ویژه در پوستهی غلات، علاوه بر تمام مواد با ارزش، موادی هم به نام فیتات وجود دارند که از جذب آهن، کلسیم و روی تا حدود زیادی جلوگیری میکنند. ولی اگر خمیر نان سبوسدار به خوبی تخمیر شود و از جوش شیرین برای ورآمدن آن استفاده نشود، مقدار زیادی از فیتات موجود در آن تجزیه شده و به مواد قابل جذب تبدیل میشود و در نتیجه مقدار جذب املاح نان به حداکثر میرسد.
آخرین ویرایش