فال شب یلدا

متفرقه دوستی با جن های مسلمان و استفاده از آنها

• نویسنده موضوع ꜱᴀʜᴇʟ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 175
  • کاربران تگ شده هیچ

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36

ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,555
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
سوال

آیا می توان با جن های مسلمان دوست شد و آنها را بعنوان استاد برای درمان بیماریها استفاده کرد؟

پاسخ

در عقیده اسلامی جن موجودی است مختار، مکلف، مخلوق از آتش، دارای مرگ و حیات و توالد و تکاثر و همچنین دارای شعور و اراده که به اقتضای خلقتش دارای توانائیهای بالایی است و می تواند کارهای سریع و اعمال شاقه را که از نوع بشر ساخته نیست انجام دهد .

در مورد برقراری ارتباط با اجنه، خاطرنشان می کنیم که در قرآن مجید از جن هایی صحبت به میان آمده است که خدمت حضرت رسول (ص) می آمدند و در نتیجه گوش دادن به آیات قرآن به پیامبر ایمان آوردند [1] و همچنین از جن هایی صحبت شده که در خدمت حضرت سلیمان بوده اند [2] و نیز از انسانهایی صحبت شده که به جن پناه می بردند [3] .

در روایات اهل بیت “علیهم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ꜱᴀʜᴇʟ

ꜱᴀʜᴇʟ

مدیر بازنشسته
سطح
36

ارسالی‌ها
7,492
پسندها
32,555
امتیازها
96,874
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
[1] سوره جن، آیات 17ـ1.
[2] سوره نمل، آیه 39.
[3] سوره جن، آیه 6 .
[4] مراجعه کنید به:
الکافی 1 باب أن الجن یأتیهم فیسألونهم عن معالم دینهم و یتوجهون فی أمورهم ... ص : 394 .
الکافی 167 2 باب أخوة المؤمنین بعضهم لبعض ... ص: 165.
وسائل الشیعة 24 ، 5ـ باب کراهة الصلاة فی وادی الشقرة...ص: 157.
وسائل الشیعة 5 ، 5ـ باب کراهة رفع بناء البیت أکثر من سبعة أذرع أو ثمانیة ... ص: 310
وسائل الشیعة 6 ، 5ـ باب استحباب کتابة آیة الکرسی دورا علی رأس ثمانیة أذرع من الجدار إذا زاد ارتفاعه عنها...
وسائل الشیعة 53 ، 11ـ باب استحباب التیامن لمن ضل عن الطریق و أن ینادی یا صالح أرشدونا و فی البحر یا حمزة...ص443
وسائل الشیعة 16 ، 25ـ باب استحباب الشرب من ماء زمزم و الاستشفاء به من کل داء و کراهة الشرب و من...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ꜱᴀʜᴇʟ

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا