- ارسالیها
- 2,539
- پسندها
- 40,917
- امتیازها
- 71,673
- مدالها
- 21
- سن
- 24
- نویسنده موضوع
- #1
این ملکول های کوچک قند هستند که با تحریک جوانه های چشایی زبان باعث ایجاد احساس خوشایند درک طعم شیرینی می شوند ولی در همین لحظه این ملکول های قند توسط میکروب های دهان شما به اسید تبدیل می شود و تولید این اسید عامل اصلی پوسیدگی دندان های شما می شود. بنابراین شاید آن قدرها هم که فکر می کنیم قندها شیرین نیستند!
اگرچه به طور کلی می توان قندها را عامل اصلی رشد باکتری های مُضر در دهان دانست، با این حال امروزه مصرف مواد قندی اجتناب ناپذیر است.
بنابراین در این قسمت تنها به چند توصیه عملی برای کاهش اثرات مُضر قندها بر دندان ها اشاره می کنم.
تعداد دفعات مصرف مواد قندی را کاهش دهید:
بعد از هر بار مصرف مواد قندی بین ۲۰ تا ۶۰ دقیقه میکروب های دهان...
اگرچه به طور کلی می توان قندها را عامل اصلی رشد باکتری های مُضر در دهان دانست، با این حال امروزه مصرف مواد قندی اجتناب ناپذیر است.
بنابراین در این قسمت تنها به چند توصیه عملی برای کاهش اثرات مُضر قندها بر دندان ها اشاره می کنم.
تعداد دفعات مصرف مواد قندی را کاهش دهید:
بعد از هر بار مصرف مواد قندی بین ۲۰ تا ۶۰ دقیقه میکروب های دهان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.